![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
zapisane są na D.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Masz na nim zapisane też inne gry? Może masz w nim za mało wolnego miejsca?
Spróbuj zainstalować na C. |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
haha... na C to już wolę nie wspominać ile mam miejsca
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Wiem żeto dziwne, ale odkąd zainstalowałem sobie the sims podróże gra mi się już nie zacina ( od 4 dni ani razu mi się nie zcięła gra)
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Ja mam to samo, grę i dodatki - a mam wszystkie mam oryginalne i też mi się zawiesza. Jutro zadzwonię do EA i zapytam co może być przyczyną. U mnie problem też polega na tym że mam laptopa (ale widzę że nie tylko ja mam ten problem więc chyba to jakiś problem z grą a nie kompem) jest nowy i bardzo dobrej jakości, parametry ma bardzo dobre, wiec nie wiem o co chodzi, dlatego napiszę.
Jak tylko mi coś podpowiedzą to dam znać ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Dzięki wielkie!
xxxxxmichalxxxxx- mogłabym to wypróbować... ale trochę szkoda mi wydawać tyle pieniędzy na grę, jakby potem miało się okazać, że nie zadziała ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Juszek gra dlatego ci się przycina, ponieważ pomimo tego iz simsy masz na dysku D, zawsze przy instalacji każdej zcęsci gra insaluje jeszcze informacje na dysku C. Masz za mało miejsca na dysku C i dlatego gra ci się wyłacza.
Radze złaczyć dysk C i D w jeden. To z pewnością wyelminuje ten problem. |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
A jednak za szybkosię cieszyłem, gra sięznowu zacina.
Cy to może być wina jakiegoś kodu? ( używam tylko maxmotives i motherlode) wszystkie dodatki mam orginalne. |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Nie mam już pojęcie o co chodzi! Mam ponad 5 GB wolnego miejsca na każdym dysku, wszystko w tle wyłączam, zanim zacznę grę, cały komp jest codziennie skanowany, nie mam żadnych wirusów... A gra dalej się tak zacina ;( Pomocy!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|