![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Bryła wygląda jak podwójna stodoła. Ogród... (?) Ot, kilka drzew na krzyż, i to wielkie puste jezioro na środku. Nie, nie.
W środku nieco lepiej. Chociaż odrzucają mnie te gigantyczne, ciemne i prawie puste pomieszczenia. Ale muszę przyznać, że jednak postarałaś się z tymi meblami. Ogółem dom jest monotonny, nudny i taki mroczny :p I kilka rad na przyszłość: *Jeśli dopiero zaczynasz, to lepiej wybierz małą lub średnią parcelę. * Nie szalej z wielkością. Buduj na razie jednorodzinne domy, z paroma pokojami i dużą ilością światła wewnątrz. Albowiem nie liczy się ilość, jeno jakość ^^ * Rodzaj dachu nie musi być czworoboczny i idealnie przylegać. Najciekawiej jest eksperymentować ^^ * Jak już mówiłam, meble dobrałaś ładne. Acz jest ich za mało. Np. w pokoju nastolatki umieściłaś łóżko, etażerkę, i ten niby-wieszak na ubrania, co chyba zastępuje szafę. No i jeszcze ta sztalugę, ło. Ale na przykład nie ma biurka (gdzie ma odrabiać lekcje???) ani nawet żadnej rozrywki, np. wieży stereo czy kompa. Przypomina raczej pokój jakiejś surowej i konserwatywnej babci, aniżeli nastolatki ^^ * Jak najwięcej kwiatów i drzew ^^ Szczególnie drzew ;] Pozdrawiam i życzę powodzenia. |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
w skali od 1 do 10 daje temu domkowi zero!!!! no serio.. za dużo niewykorzastanego miejsca
|
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
szczerze? bryła mi się nie podoba, a w domu nawalone, napieprzone, wszystko w chaosie, a i tak za dużo wolnego miejsca xD
ale tak na pociechę: ja robie nie lepsze domki od Ciebie ![]() 4/10, naciągane, na zachęte ![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
e .. nie podoba mi sie .. most ?! to miał być most ? e... nie sądze bo jakoś nie posiadał nic z mostu jedynie osadzke ... lol .. dobra juz niebede obrzucac cie takmi komentarzami daje 4/10
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|