|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy w domach waszysch simów zawsze znajduje się telewizor?? | |||
Tak! Jest ważny ;p |
![]() ![]() ![]() ![]() |
171 | 66.28% |
Nie! Nie potrzebuję |
8 | 3.10% |
Raz tak raz nie... |
79 | 30.62% |
Głosujących: 258. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czemu niektórzy piszą że im niepotrzebny,zawsze znajdzie się coś ciekawego do oglądania( a simsy to oglądają co im sie karze więc nie ma problemów).Ja osobiście mam i to parę TV w domku w prawdziwym też.Może właśnie dlatego buduje je bo sam oglądam;p;p
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja kupuję, ale raczej nie używam. Traktuję to jak ozdobę
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
no pewnie, że tak
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Nie raz jest ale częśćej nie .Nie ma na czasu na oglądanie telewizji
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
W każdym domu moich simów jest telewizor, chociaż rzadko go używają. No, ale nie wyobrażam sobie domu bez TV, również tego simowego domu. Najczęsciej, jak zapraszam przyjaciół to oglądają razem telewizję xD.
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Zawsze mam w salonie, i prawie zawsze w sypialniach tzn. jeśli rodzinka mieszka w maxisowym domku i w sypialni zbytnio miejsca nie ma to TV tam też nie ma, a jeśli sama buduję dom to w sypialni zawsze znajdzie się miejsce na TV.
A TV i tak stoi bo stoi, jak goście przyjdą to sobie pooglądają. Simy czasem wspólnie grają w konsole. |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ja w każdym domu simowym umieszczam TV, rzadko go oglądają, ale czasem się przydaje ;p.
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
obowiązkowo! oglądam jednak tylko kanały o pogodzie albo kulinarny żeby były umiejętności
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Zawsze u mnie jest telewizor, jeśli nie używają to chociaż jako element wystroju
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Często..., ale jak mam poważnego sima to nie. Dla poważnych simów obowiązkowo pianino (nie wiem dlaczego pianino akurat)
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|