![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
właśnie chodziło mi o to, aby wyglądała jak najdoroślej
|
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Suelle - więc się udało
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Oto kolejne simki.
Jest to moja żałosna imitacja Agnieszki Włodarczyk(nie jest podobna, ale simka ogólnie ładna, nie?) Twarz: ![]() I całość: ![]() A to druga simka nie pamiętam jak się nazywa: ![]() ![]() Mało zdjęć bo mi się nie chce hostingowć. Oceniajcie! |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście, do Włodarczyk nie jest podobna =)
Simki mają za chude, wprost wklęsłe kości policzkowe i za wysokie czoła. Ogółem ich twarz wygląda jak żarówka =D Ale poza tym nawet ładne. |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
za bardzo wklesle policzki a ta druga simka mogla by miec inna fryzure i byla by cudna
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Następna simka Miriam. Jest jak widać murzynką i została odrzucona przez "czarnoskóre społeczeństwo". Teraz ma białego męża i planują mieć dzieci:]
Oto ona: ![]() ![]() ![]() Oceniajcie! |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Zębatka... :/ a tak to cool
![]() Zapraszam do ocenienia moich dodatków |
![]() |
#39 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ale śliczna! Dasz do pobrania?
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
EDIT: Cytat:
EDIT2: Mam następną simkę, Rose. Może jest trochę maxisowa, ale mi się podoba:] ![]() ![]() ![]() Oceniajcie! Ostatnio edytowane przez Nyks : 04.04.2008 - 18:52 |
||
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|