![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
o lol... nastepny obrońca sie znalazł ;/ i co ? myslisz ze napiszesz jeden tekscik o tematyce bardzo durnej a ją pocieszysz ? hęęę ? no no.. nie ładne ! a wmawiać to moge komu se chce i tyle !!!i raczej wszyscy wiedza czyli ci co sa tym zainteresowani ze ona kłamie na temat tych dodatków .. ;/ nie ma ich i tyle !
|
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
Powstrzymam się od głosu
![]() ![]()
#33 |
Guest
|
![]()
jesli o mnie chodzi to juz na woj wiek mam duzo do powiedzenia , i ejsli ejstes starsza to nie znaczy ze mozesz filozofowac xD to wolne forum !
|
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Popieram zdanie niektórych .. nie powiem kogo
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gratka55 przestań już pisac w tym temacie, oceniłaś już ten dom, porozmawiajcie między sobą na pm.
Sorry za offtopp @down - sorry Ostatnio edytowane przez björn borg : 27.03.2008 - 12:03 |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
björn borg - widzać ze nawet porządnie nawet pzrepisać mojego nicka nie umisz ... To spadam ! bo ja chce ta sprawe rozwikłać co do dodatkow bo nie chce mi sie wierzyc ze ten dom taki pusty i ze dodatki są z podstawowych dodatków , to ciekawe jak przy takiej ilosci the sims 2 umiala prawie wyszukac te najpospolitrze ;/ żal. ! i tak to rozplątam wiec .. a dupa nic nie pisze bo wszyscy sie bedą czepiac ! nara wam !
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Aaa...!!!<to jest (OKROPNE)przed tobą jeszcze dużo pracy)!!!!
Bryła: 0/10 Ogród: 3/10 Środek: 2/10 OCENA OGÓLNA: 2.5/10 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|