![]() |
#32 |
Reputacja: 16
|
![]()
Niczym?
A wiedziałaś o tym że brat Belli Ćwir to były mąż którejś z sióstr Kaliente! Albo Wiedziałaś o tym że Ofelia (czy tam Oliwka) miała jeszcze syna nastolatka oprucz tej córki która jest w grze? Tylko w dzieciństwie zabrała go opieka społeczna i nie uwierzysz kto go zaadoptował! Pamiętasz z historii Dziwnowa że małżeństwo Papużka przeprowadza eksperymenty na biednym Nerwusie Jakimś? To ten Nerwus to właśnie syn Ofelii!(czy tam Oliwki) Więc jednak gra ma sporo tajemnic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
A czy wiedzieliście na przykład, że Lucjan Papużka jest ADOPTOWANYM dzieckiem Honoraty i Bonifacego Papużka? Wystarczy porównać wygląd jego i tych dwóch. Właściwie że przed chwila sprawdzałam ten "Dom upadłych drzew" (a właściwie to groby). Rodziny sie zgadzają (Lewus i Kosmokos). Ale nie wiąże się z nimi żADNA historia. Maxisowcy najwyraźniej stworzyli ich i pozabijali, żeby tylko mieć groby na tej parceli i żeby gracze zaczęli coś podejrzewać... Oni tam w sumie nic innego nie mają w wspomnieniach jak tylko śluby i śmierci. I jeszcze wywnioskowałam, że Cecylia Lewus zmarła na innej parceli (chyba, że źle odczytałam co mi tam wyskoczyło). I skąd wniosek, że są oni powiązani z wampiryzmem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Prawdopodobnie z dwóch wielkich, wyścielonych czerwonym pluszem, wampirzych trumien w ich przepastnej piwnicy.
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
brr trumny. xdd.
Wprowadze sobie kogoś do tego domu. ^^ |
![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się, że jeżeliby sprawdzić jego drzewo genealogiczne to nie będzie tam mieszkańców domu Upadłych Drzew. Miałem już np. dwóch Szeregowców którzy nie mieli siebie w drzewie genealogicznym. Możliwe, że gra tworzy NPC z gotowych imion i nazwisk.
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Weszłam w ten dom takim facetem. Wzięłam wskrzeszomat i zadzwoniłam do śmierci. śmierc powiedziała, że nie mam nikogo do wskrzeszenia. Jak inaczej mogę ich wskrzesic?
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
hmmm.ściągnij insimenator.możesz go poszukać w kategori "gdzie moge to znależć" i wpisujesz insimenator.sory że nie podaje linku na strone insimenatora ,ale nie pamiętam ;/
pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Kurczę, a tu taki zonk mały
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |