Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.04.2008, 08:55   #31
tysiulek13
Guest

Domyślnie Odp: Dom "Style" by: 19OlusiaSims92

Popełniłaś typowy błąd, a mianowicie porobiłaś wielkie pokoje i prawie nic w nich nie umieściłaś. Przede wszystkim jest przeraźliwie pusto i prawie wszystko jest maxisowskie . 2/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.04.2008, 10:02   #32
Patka :P
Guest

Dom znowu wygląda jak z TS1... Mam być szczera? Dobrze będę szczera. Ten dom to porażka.
Dostałabym padaczki w takiej sypialni. No,ale od początku. Bryła FATALNA, taki zwykły klocek, za duża. To ten ee... salon, za duży, poco simom tyle miejsca <zdziwiony> Tak strasznie urządzony, nic do siebie nie pasuje. Kuchnia, czemu zasłoniłaś lodówką okno?. Łazienka nie podoba mi się, te wzroki na ścinach <blee>. Sypialnia nr 1 <ochyda>, numer dwa <fuuj>, numer 3 <szkoda gadać>Jedyne miejsce które jest nawet ładne to ogród. Nie będę oceniać, bo wiesz co bym dała. Ale nie obraź się, nie zrażaj. Pewnie uważasz, że ja nie robie lepszych , a się wymądrzam. No ,ale to moje zdanie.
PS. Nie rób więcej oczo***nych sypialni.

stare 19.04.2008, 13:05   #33
Fiorella

Reputacja: 10

Za ciemno!!! Wybieraj jaśniejsze ściany i zapal światła.Ładny ogród. W sypialniach pusto. Dodaj jakiś, kwiatek i nie używaj koloru dywanu takiego samego jak kolor ściany. Do dywanu czarno-białego zrób np. białe ściany.W kuchni nie pasują kolor ścian i podłogi. No, to tyle, ale to twój pierwszy domek na Forum więc masz 4,5/10 (dodałam też troche za ogód). Myślę,że jeśli zastosujesz moje rady na pewno będzie lepiej. Pozdr.
Fiorella jest offline  
stare 24.04.2008, 17:25   #34
sympathique.
Guest

O MATKO, sypialnie mnie PRZERAZIŁY! Inne pomieszczenia też nie zachwycają! Są wielkie i puste, okropnie dobrane ściany i meble. Gdzie jest wyczucie smaku niektórych ludzi?! RZEŹNIA! Wszystko to rzeźnia oprócz ogrodu, a i on jest niezachwycający.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania