![]() |
#32 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Zwróciłam też uwagę na bryłę i szczerze mówiąc jest zbyt smutna, zwłaszcza biorąc pod uwagę kolorystykę wnętrz. A teraz bloki są takie kolorowe ![]() -------------------- Oczywiście, że masz prawo wyrażać własne zdanie, tylko pamiętaj o tym, że inni też mają to prawo, zaś różnica zdań, nie może być powodem do obrażania innych. Więcej luzu ![]()
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ja rozumiem że ten blok jest brzydki ale nie rozumiem czemu to porównujesz ... :/ |
|
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
biedna jesteś skoro się nie domyślasz
|
![]() |
#35 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dobra, błagam was!
Koniec tematu i już! ZuuZaa skoń z [trafnymi x)] uwagami a Ty Colusiu, nie naskakuj na wszystkich... :<
#36 |
Guest
|
![]()
ok ok, kończe ;D
|
![]() |
#37 |
Reputacja: 20
|
![]()
Ach, dawno mnie tu nie było... Ale zawsze coś się tu dzieje.
![]() ![]() Bryła: Zimna, klocowata, gorsza niż http://bialoszewski.ovh.org/img/bloki.jpg ![]() 2/10 za pomalowane ściany. :>> Ogród: Nie ma tu czegoś takiego, a to radykalny błąd. 1/10 Wnętrze: Co to w ogóle ma być, że każde mieszkanie w innym jednakowym kolorze?? Ajajaj... Ciężko to ocenić. Trudno by mi było mieszkać w domu, w którym kolorystyka każdego pomieszczenia jest taka sama. To by mnie doprowadziło chyba do nerwicy. ![]() ![]() 2/10 1/10 4/10 ----- 7/30 czyli około 2.5/10. Słabiutko jak dla mnie. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez mario : 23.06.2008 - 19:28 |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się zielona sypialnia....i tyle.
Bryła straszna no i najbardziej nie podoba mi się to ze kazde mieszkanie jest zrobione podobnie.... Ja rozumiem ze w blokach mieszkania mają ten sam układ, ale przeciez nie są tak samo umeblowane. |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Koornela i Cola możecie przestać ?! same jesteście żałosne,zachowujecie sie tak jakgdyby małe dzieci by sie toczyły z górki i kradły sobie coś z rąk.Co do ciebie Cola to powiem tylko jedno ,że nie umisz przyjmować krytyki kochana.Z tym Ci będzie cieżko tutaj,juz z samego poczatku ci oświadczam,że jak skomentuje dom to nie miej 'za grosz' do mnie zadnych uwag ,bo to ja oceniam i ja stawiam ocene a ty nic nie masz do tego-musisz sie z tym pogodzić a jesli już to z kulturą sie pyta i z kulturą sie odpowiada i ocenia ( co szczególnie podkreśliłam KOORNELA )
Dobra domek,jest ochydny przyznam.Lecz jestem szalona i jesli ktos dałby mi taka perspektywe ,że miałabym w nim mieszkać na mesiąc lub dwa to zgodziłabym się.Wnętrze napewno nie było na 'Odwal się' jak juz takie słowo poleciało, bo kombinowałas łączyć obiekty MAxisowe za co duży + Najbardziej spodobał mi się różowy lecz ten zielony jest powalający ![]() 7,5/10 Pozdrawiam: Shebu$ |
![]() |
#40 |
Reputacja: 10
|
![]()
To dyskoteka, czy blok mieszkalny ?!
Te neonowe kolory są okropne. W ogóle to nie przypomina mieszkania. Czyli podsumowując nie podoba mi się. Mogłaś najpierw rzucić okiem na inne domy z forum.
|
|