![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ej świetny pomysł bjork
![]() ten cmentarzyk ma swój urok.. wiesz gdybym byla simeem też bym chciala spedziec tam trzy dni hyh. ![]() taa łazienka mnie powaliła ;D taki szykowny pogrzebowy guust. podoba mi się 10/10
#33 |
Guest
|
![]()
Wszystko super, tylko to wędkowanie...
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
10/10 jednym slowem przyrtulnie
|
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Bardzo ładny ten cmentarz jednak trochę za mało miejsca jest na nim dla grobów i to bym zmieniła i jeszcze ten cmentarz dla zwierząt wydaje mi się że jednak mógłby byc w innej parceli niż w tej samej gdzie są groby ludzkie bo to trochę dziwnie wygląda i wogóle jest jakoś dziwnie przez to ale ogółem jest fajny
![]()
#36 |
Guest
|
![]()
WOW ale piękny cmętarz ale po co tam prysznice?A łowy na cmętarzu to musi być dopiero coś...
|
![]() |
#37 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Omega - tam są kible, a nie prysznice...
![]() Dzięki za ocenki ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Jestem zdecydowanie na nie. Jako, że sama budowa jest OK, tak klimat wogóle nie pasuje do tego miejsca.
![]() ![]() Zbyt radośnie jak na to miejsce. Nie wiem, jak u Ciebie, u mnie na cmentarzach groby są jeden przy drugim, a nie tak jak tutaj - dużo przestrzeni. Łazienka - zakpiłaś chyba? Na Cmentarzu? Same toalety - tak, ale budynkowi i kranom - nie. Czy ja tam widzę grilla? To już przegięcie. Staw: j/w. cmentarz, to nie miejsce do rekreacji i wypoczynku. ![]() Ocena: 1/10! ![]() Woltuwa |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
kocham twoje tworzaka ;** i naprawde powinnas dostac dyplomik ;* xD
|
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Miłe zaskoczenie
![]() Ciepło, przytulnie. Taki Cmentarz być powinien jak dla mnie ![]() 10/10 Pozdrawiam. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|