![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Luiza jest ładna, ma dobrze dobrany makijaż i włosy ^^ Ale ma za szeroko rozstawione oczy, przez co wygląda na trochę zaspaną.
Zuza wygląda, jakby miała płaską twarz... Nie jest zła, ale piękna też nie ^^' Zmieniłabym także kolor szminki na jakiś bardziej ciepły - zimny róż nie pasuje do brzoskwiniowej cery (bardziej pasowałby blondynce o jasnej karnacji). No i srebrne kolczyki także nie pasują do złotej bluzki. Sara w ogóle nie przypadła mi do gustu ^^' Ogólnie rzecz biorąc simki są ładne, tylko brakuje im tego "czegoś", nie wiem jak to nazwać... duszy? ^^ Tak jak pisała IgaAnne - to pewnie przyjdzie z czasem. Twórz dalej, bo idzie ci coraz lepiej ![]() |
![]() |
#33 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wszystkie trzy ostatnie simki wydają mi się do siebie podobne, ale może to kwestia brązowych włosów, bo ja niestety jestem ślepa na rysy twarzy.
Aczkolwiek mimo, że są do siebie podobne, to i tak bradzo elegancko i pięknie wyglądają ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oto Julita i Janek.
Julita: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Janek: ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Wikki : 06.09.2008 - 15:03 |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Julita: fajna.9/10
Janek: cudny!!100/100 |
![]() |
#36 |
|
![]()
Oto Agnieszka:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Jak Ty to robisz,że trafiasz w mój gust?Uwielbiam delikatność i subtelność Twoich simek.A Janek...słodziutki!
|
![]() |
#38 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wszystkie simy Twoje mi się podobają...
Oprócz ubrania Agnieszki ![]() Ale lepsze to niż bluzeczka w stylu wschodnim ![]() fajne usta im porobiłaś ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Witam i przedstawiam Ewelinę.
Ewelina: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest