![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Dobra, zabawię się w nauczycielkę
![]() ![]() "- No, i jesteśmy na miejscu. Ładnie tutaj, co nie? - Spytała się Hermenegilda." Spytała się? Czyli że zapytała siebie ;o? Powinno być "spytała", lub "zapytała". Bez "się". Oto poprawione zdanie: - No, i jesteśmy na miejscu. Ładnie tutaj, co nie?-Spytała Hermenegilda. Lecim dalej. "- A co z Hermenegildą? - Spytał się Baltazar." Znowu "spytał/a się". Nie cierpię tego błędu. Plus niepotrzebne spacje (chodzi o ten myślnik). "chyba powinieneś się jakoś urządzić, jeśli zamierzasz spędzić tu resztę swojego życia." Nowe zdanie zaczynamy z dużej litery. Widocznie pominęłaś ![]() "A propos, gdzie ona jest? - -Szybko zmieniła temat." Niepotrzebny kolejny myślnik ^^. Poza tymi, żadnych innych błędów nie zauważyłam. Ogólnie poprawiłaś się, nie widzę już tej rażącej budowy dialogów ;>. Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Jest fajnie, ale poczekam jeszcze trochę z oceną.
|
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czekamy na następny odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Nie bardzo mi sie to wszystko podoba. Po pierwsze robisz powtórzenia, po drugie troche wszystko za szybko sie dzieje ( niedawno się poznali, a zaraz później sie całują ), po trzecie troche za mało tekstu.
Bedę czytać dalej, czekam na następny odcinek. Nie zniechęcaj się, to dopiero dwa pierwsze odcinki, myślę, że to rozwiniesz i wyjdzie całkiem ciekawe fotostory. Muszę też powiedzieć, że drugi odcinek jest o wiele lepszy od pierwszego. Życze powodzenia. Na razie nie daję oceny, dopiero przy następnym odcinku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Fotostory bardzo naciągane. Ci męszczyźni od razu rozmawiają z dziewczynami nie interesuje ich gdzie są nie martwią się jak wydostac się z wyspy tylko nagle przypływają i już się całują. Na razie bez oceny liczbowej. Zobaczymy co Będzie dalej.
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Łooo matko! Gdzieś wyczytałam, że ty do 1 gim. idziesz?! To prawda? Nie chciałabym być w twojej skórze, a tym b. twojego wychowawcy. Co ty miałaś z Polaka? 2,3... Przecież młodsi już lepiej piszą od ciebie... Popracuj dziecinko, popracuj...
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Dziwne ... nieciekawe ... nie wystawię oceny ... poprawiłaś się co do tekstu ... wrócę tu ...
|
![]() |
![]() |
#39 |
Reputacja: 15
|
![]()
Spodziewcze się, że autorka napisze kolejny odcinek? Bardzo wątpiące pominąwszy to, że ma na forum tylko dwa posty, ostatnie z bardzo dawna temu i już chyba raczej tutaj nie wróci. Ja na nic tu nie czekam, bo i tak niczego tu nie będzie.
![]() |
#40 |
|
![]()
chyba z tym fs koniec bo autorki nigdzie nie widać
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |