![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
ja lubię ten fotel, z którego można zrobić kanapę narożną i taka zwykłą też..
Dobrze jest tez z tym zamknięciem n klucz mieszkań. I plus te wszystkie fryzury, nowe meble i ubrania Ostatnio edytowane przez Wisienka : 07.10.2008 - 19:58 |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba mieszkanie w bloku, to że można mieć współlokatora, można podglądać co on robi, to że można odwiedzić sąsiadów, poprosić ich o popilnowanie dziecka...
Nie podoba mi się magia |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Mi się podobają mieszkania a nie podoba magia.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
MAGIA
za mało rozwinięte dlatego nie podoba mi sie po za tym jak już wiele osób mówiło to ma być symulator życia więc nie powinno tego być STYLE majsterkowicza taki sobie ale ten z niebieskimi meblami nawet może być i kaloryfery właśnie tego mi brakowało FRYZURY najbardziej podoba mi sie ta z kucykiem a inne takie sobie UBRANIA nie mam nic do nich są spoko GRUPY SPOŁECZNE takie sobie tylko daja prezenty które i tak mam w domu WSPÓŁLOKATORZY to chyba moja ulubiona rzecz sąsiedzi sa gorsi Interakcje Super jest to całe przytulanie pod gwiazdami |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Ogólnie to podoba mi się wszystko, ale mogłaby byś taka interakcja : zaproś do mnie, albo coś tego typu. Bo jak sąsiada nie ma w swoim mieszkaniu, tylko jest np. na korytarzu, to go nie można zaprosić, bo go nie ma w domu.
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Mi podoba się cały dodatek
|
![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi nie podoba się magia w tym dodatku (lepsza była w Abrakadabrze). No a fajne są mieszkania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Fajnie że można mieszkać w mieszkaniach i odwiedzać przyjaciół.
A nie fajne to że simy się w nocy budzą bo ktos wali w ściany.^^I Simy sa nie wyspane. |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: Ja planuje wszystko tak, że Simy nie słyszą hałasów (zazwyczaj na "tej" ścianie mam łazienkę
![]() Gram już 2 dzień i na razie nie ma czegoś, co by mi się nie podobało ![]() Kocham OŻ XD @down: ja sobie przerobiłam te Lofty ![]() I fajie się grało, ale mi je usunęło ![]() Ale Maxis ma fajne mieszkania, tak ogólnie ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 26.12.2008 - 21:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Podobają mi się nowe interakcje.
Możliwość samodzielnego życia nastolatków (chodzi o to że we własnym domu bez rodziców) Magia ![]() Nie podobają mi się natomiast maxisowe mieszkania oraz nowe meble ;/ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|