![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
chmmm... wszystkie lokalizacje są fajne ale mnie oczarowały Trzy Jeziora sama ja lubie górki(bakcyl od rodziców) no więc nic dziwnego
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wyspa Twikki jest najlepsza ze wszystkich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
najbardziej chyba spodobała mi się wioska Takemizu, najciekawiej :} można nauczyć się teleportacji, masażu i ogólnie najfajniejszy klimat.
w Trzech Jeziorach świetne jest spanie na polu namiotowym, łowienie ryb i belka, lubię najbardziej zaraz po Takemizu. no i wyspy Twikki, które mi średnio przypasowały, może dlatego, ze wzielam jednego sima, który się trochę nudził ; o
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Łowić ryby to można już w czterech porach roku, a za Wioską takemizu to nie przepadam. Jest na ostatnim miejscu
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Podróże dostałam dopiero kilka godzin temu i pierwsze co zrobiłam, to kupiłam simom telefon i wybrałam się na wakacje
![]() Okolica mi się spodobała, udało mi się nawet spotkać z Wielką Stopą, niestety musiałam przerwać grę, bo mnie rodzice na spacer ciągnęli ![]() Następnym razem pojadę na wyspę Twikki, bo z tego co widzę, jest przez większość graczy uznawana za najlepszą okolicę wakacyjną. Nie planuję tworzyć własnych otoczeń, te które są mi wystarczą. Na razie nie głosowałam w ankiecie, bo jeszcze nie wypróbowałam wszystkich okolic. |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Wyspa Twikkii!!!!! :>
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest