![]() |
#31 | |
Guest
|
![]()
Narząd wzroku niezmiennie mnie rozśmiesza. Ogólnie IMHO opowiadaniu brak oryginalności, a styl jest odtwórczy i nużący. Dialogi (ciągle źle skonstruowane, geez) wydają się być strasznie sztuczne:
Cytat:
Poza tym, co to za amerykańska szlachta z Florydy? Ogólnie rzecz biorąc - bardzo mnie dziwią aż tak pozytywne opinie. |
|
![]() |
|
![]() |
#32 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Dość ciekawie się zapowiada. Jak na pierwsze FS jest nieźle. Jest trochę błędów, ale to można poprawić.
Zastanawiam się, co połączy Victorię i Medivala. Czekam w takim razie na kolejny odcinek.
![]() |
#33 |
|
![]()
Z tym, że nie jest to moje pierwsze FS
![]() ![]() Z tym narządem wzroku to tak mi się wbiło, że ciągle tego używam, ale nie jestem jedyny: Otóż autor serii o Marcie Patton (nie pamiętam jego nazwiska) co trochę używa wyrażenia "...dłonią zwiniętą w trąbkę...", które to wyrażenie, bardzo mi się nie podoba. Żeby nie być taki patriotyczny, Dan Brown używa nadmiernie "pokój, w którym panowała półciemność...", które to srormułowanie sobie zapożyczyłem ![]() Wiem, że bardzo się to rzuca w oczy, ale na prawde sie nie mogę postrzymać. Błedy w dialogach są- jednak zanim je się naucze prawidłowo pisać minie stulecie ![]() A co do sztuczności dialogów- przykład, który podałaś jej jak najbardziej celowy. Chodziło mi właśnie o uzyskanie takiego efektu (i Ty mi to uświadomiłaś ![]() I wiem- oryginalność to ten serialik nie ma- a temat nieco już przetaryty i zgubny. Mnie jednak zafascynował. I tak jak juz kiedyś tam napisałem- to nie będzie typowy kryminał, serial akcji i SF. Będę przeplatał elementy najbardziej mi miłe, czyli rodem z telenowel ![]()
![]() |
#34 |
Administrator
|
![]()
Nie zrozum mnie źle.
Z tym pierwszym FS, to mój błąd. Wcześniej nie czytałam żadnego Twojego autorstwa. Nie przejmuj się, jak na razie jest naprawdę nieźle.
![]() |
#35 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie...
bardzo mnie ten odcinek zaintrygował, przeczytałam go z chęcią ![]() Jestem strazsznie ciekawa, po co komu 11 ciał. Ładna bohaterka -dopiero teraz przyjrzałam jej się dokładnie ![]() Podoba mi się to, że prowadzisz 2 "akcje" naraz. Dowiedziałam się czegoś więcej o Victorii, ale o Tajemniczym Hakerze nic nie wiadomo ;] Błędy wyłapała Ptasie Mleczko, a ja mogę dać swoją ocenę ![]() 10/10
![]() |
#36 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiecej zdjec!!!!!
![]() No i zeby bylo strashne... ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: już jest... (przynajmniej jak dla mnie)
Ogólnie odcinek mi się podobał. W końcu wywiałeś z dialogów sztuczność, chyba porządnie wziąłeś pod uwagę to, co Ci napisałam. Efekty widać. No i jest równowaga ![]() ![]() Jest cudnie. I nawet już zdjęcia mi się podobają. 10/10- należy Ci się. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Bardzo ciekawy odcinek
;p Czekam na next Będzie za tydzień, prawda ? Ach, jakaż regularność ; ) |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Ja bym się tak nie spieszył
![]() Raczej będzie za tydzień, bo we wtorki zawsze kończę o 12:30, a anglika mam dopiero na 15:00 więc ten czas starcza mi na dopracowanie i wstawienie odcinka na forum ![]() Ps: Ej?! Co tak mało komentarzy <foch> ![]()
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
jej jestem pod wielkim wrażeniem. Naprawdę świetne FS. 10/10
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|