|
![]() |
#1 |
Reputacja: 19
|
![]()
Ja dodam jeszcze, że brakuje mi pralki, odkurzania ogólnego zajmowania się domem oraz chciałbym, aby powstała Opera, by simowie mogli śpiewać, chodzić na recitale i w ogóle. I jeszcze żeby mieli dostęp do kredytów kiedy brak im pieniędzy i jeszcze, by producenci zlikwidowali kody pieniężne, bo to uzależnia!
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pralka, odkurzacz owszem, opera niekoniecznie, ale tworzenie muzyki, koncerty owszem. Np. jeden by się uczył grać na tym, inny na innym itd. (o właśnie zamiast kreatywności uczenie się grania na różnych instrumentach i śpiewanie) a potem jakaś możliwość połączenie gry i śpiewu i by coś powstało
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mi brakuje po pierwsze wszystkich dodatków razem, coś na wzór SIMS PLUS. Pozatym troche mały wybór farb, kafelków itp. Chciałbym też aby była sauna. Do tego zlikwidować simy o głupich nazwiskach.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Normalny poród
![]() Zeby simy nie chodziły tylko po liniach prostych,ale były tak swobodne jak normalni ludzie,denerwujące jest jak trzeba rzeczy przestawiać bo nie mogą przejsc ![]() Więcej opcji z np.czesanie włosów,mycie zębów,prsowanie itp |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Mi brakuje:
Wtyczek i gniazdek (skad te urzadzenia biora prad, do licha?! ![]() Golenia sie (kiedys kiedy usunelam lustro w domu kiedy mialam sima mój Tata spytal: 'A jak sie bedzie golil?') Konii Rybek (tylko 3 typy akwarii ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Prasowanie, pranie, nieodosobnionych parcel, powinny być zamiast nich takie przejścia, parki itd., więcej swobody ruchu, nie tylko po l.prostej, tak jak powiedziała Saheli019.
No i oczywiście jeszcze wiele, wieeeeeele innych rzeczy, ale nie starczy miejsca, jak się rozpiszę =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja chcę tylko, żeby simy mogły myć zęby, czesać się, wiem, że byłoby to utrudnieniem, ale też urozmaiceniem.
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
omega, myć zęby mogą -> w OŻ dochodzi lusterko, które ma tą opcję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja bym chciał, żebym mógł Simami do ich prac, szkół zaglądać, jeździć samochodami po mieście ( strzałkami oczywiście) , ustawiać rzeczy pod kątem jakim tylko chce....xd
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Organów płciowych u simsów xD
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|