![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Chyba bardzo lubisz niebieski ;D Ładnie wszystko tylko nie podoba mi się taka zielonkawa szafka w kuchni xD Co prawda ona jest do łazienki, ale do wystroju kuchni nie pasuje xD Nie podoba mi się też ostatnie zdjęcie - umywalka xD Jest taka jkby dziwna w każdym razie nie podoba mi się 9/10
|
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak zwykle dom jest przecudny
![]()
#33 |
|
![]()
Klimat 1 klasa
![]() Jednak jak dla mnie zbyt dużo elementów naciaptane ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Pierwsze co sie mi nie podoba, teren (pierwsza fotka), fajnie wygląda, jakby były jakieś cegiełki czy coś na ziemi, ale po bokach zlewa się z trawą, co niezbyt ładnie wygląda.
Są fajne ozdoby w ogrodzie. Kuchnia nie podoba mi się, nie jest zbyt ciekawa. Salon jest taki sobie Sypialnia jest fajna, podoba mi się. Łazienka - nie podoba mi się kolor ścian i panele podłogowe. Ech, a już chciałam powiedzieć że piętro jest dużo ładniejsze niż parter... Sypialnia nastolatki jest ładna, tak samo sypialnia dziewczynki w wieku szkolnym Łazienka jest po prostu okropna Mieszkanie służącej nawet fajne. Kilka pomieszczeń w ogóle nie pasuje do całości, te w których są białe "zniszczone" panele na ścianie, przez co pomieszczenia wydają się bardzo stare. Z tego wszystkiego, ogród podoba mi się najbardziej. |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Ogród jest bardzo ładny. Nie podoba mi się jednak bryła i wnętrza. Wszędzie jest tak jakby 'niechlunie'. Muszę pochwalić pokoje dzieci, bo bardzo przypadły mi do gustu. Mimo to, widać że włożono w ten dom dużo pracy
![]() 7/10 |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Jej! ! !
Śliczny !!! 10/10 Skąd masz dodatki ![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Domek pieknie urzadzny ma cos takiego w sobie.. klimacik az by sie chcialo zamieszkac
![]() ![]() nic dodac nic ująć. 10/10 Pozdrawiam. ![]()
#38 |
Guest
|
![]()
On jest przepiękny, najlepszy dom jaki na tym forum widziałam .
|
![]() |
#39 |
|
![]()
Jestem pod wrażeniem
![]() Dodatki bardzo dobrze dobrane, a co najważniejsze dom ma swój niepowtarzalny urok! ![]() Niektóre elementy mi się nie podobają, ale to tylko drobnostki. 9.99/10
#40 |
|
![]()
Piękny domek. Wszystko w drewnie i te kolory. Super.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|