![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
dołączam się ^^,
fotosy są świetne ![]() swoją drogą ciekawe co jej rodzice odwalili <zatapia się w myślach> czekam na kolejną dawke emocji ; d pisz,pisz ;p
![]() |
|
![]() |
#32 |
|
![]()
Strasznie ciekawe!
Podoba mi się Nadine, a szczególnie oczy bohaterów. Ładne zdjęcia. Wszystko jest dobrze opisane i dzięki temu można poznać bohaterów. Oceny jeszcze nie zostawiam, bo nie lubię robić tego na początku. Czekam na kolejny odcinek! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]()
Np proszę, czyli Nadine straciła już drugą matkę. Szkoda dziewczyny, mimo ze trochę narzekała na pewno była przywiązana do przybranych rodziców.
Ciekawa jestem gdzie trafi, czy będzie musiała zamieszkać w sierocińcu, u krewnych, czy może pozwolą jej mieszkać samej. Jestem jednak przekonana, ze jej prawdziwa matka nie pozwoli, żeby spotkała ją jakas krzywda. Cytat:
- trzydziestu |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Świetne!
Łatwo, szybko się czyta, opisy są niezwykle barwne, zdjęcia cieszą oko :) Jestem na TAK. //nie mam siły na dłuższy komentarz... |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
O kurdem Verr przeszłaś samą siebię.
Właśnie przeczytałam prolog i pierwszy rodział,jesteś boska.Tekst jest niczym wciągająca ksiażką mojego ulubionego autora.Świetnie się czyta a zdjęcia są naprawdę boskie.Czekam z niecierpliowścią na drugi rodzial. Podziwiam verruś ;* 10/10
![]() |
#36 |
|
![]()
Dziękuję Wam za opinie. Aż chce się pisać ^^
Co do odcinka, to zapewne niedługo pojawi się nowy, gdyż mam rekolekcje + święta, to możliwe, że posiedzę trochę w domu. No i jest możliwość, że wrzucę przed odcinkiem pewnego bonusa dla damskiej części widowni... ;>
![]() |
#37 |
|
![]()
o o
![]() <zapisuje się do kolejki> mogę? pewnie tak ![]() <sama nie ma motywacji do pisania> ;(
![]() |
#38 |
|
![]()
Mhm bonusik dla żeńskiej części
![]() <niemożesiędoczekać> ^^ @down jasne że tak w końcu ja jestem zboczenicą numer jeden guś ;*.
Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de ![]() Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru Ostatnio edytowane przez shiyo : 03.04.2009 - 16:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Wiedziałam, że Kocurek będzie się najbardziej cieszył z prezentu dla żeńskiej części! A co do fs, to przechodzisz samą siebie. Zdania są ładnie zbudowane, brak powtórzeń, bogate opisy, które tak uwielbiam. No i jeszcze ładne zdjęcia co jest ogromnym plusem! Nic dodać, nic ująć czyli 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Verr kiedy new ? Ja tu wchodzę po 5 dniach nieobecności na forum liczę na nową część a tu pusto ; (
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|