|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chryzantem - z tego co zauważyłem to simowie machają ręką, jak gotują na taniej kuchence. Wtedy pojawia im się negatywny nastrójnik "nierówno upieczone". tak mi się wydaje
![]() A mnie wkurzają dwa błędy. Pierwszy to taki, że jak umrze sim w jakiejś rodzinie, którą aktualnie nie gramy to nie ma nawet jego nagrobka i nie można go godnie pochować... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
eee ciekawy powód.
ta gra jest zupełnie nielogiczna ![]() no ale cóż,czego oczekiwać po simsach...mimo to i tak w nie gram ;p |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
kupiłam mojemu simowi najlepszą kuchenkę,a i tak macha tą ręką.
i ma 6 punktów gotowania,więc powinien umieć dobrze gotować ;/ poza tym,jakby naprawdę mu się coś przypalało,to powinien wyłączyć kuchenkę po prostu,a nie robić sztuczne wiatry.no ale simy są na to za głupie. |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
theground, ty popracuj i to wykombinuj ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Brzós oj jak ja bym chciał, ale jak otworzyłem ten patch do TS2 programem to tam były same cyferki!!!
![]() Chryzantem, simy są głupiutkie, ale zawsze takie były i ja je lubię za to ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a ja nie lubię.takie nielogiczne zachowania są strasznie denerwujące.
kolejny błąd - simy po popsuciu czegoś rozglądają się nerwowo,zupełnie jakby kogoś zatłukli patelnią.nawet jak mieszkają sami. to samo z "popisywaniem" się sima podczas przygotowywania jedzenia.sim z maxymalnie rozwiniętą umiejętnością gotowania podczas robienia jedzenia rzuca nożem albo kroi jedną ręką,rozglądając się z dumą.olać to,że mieszka sam albo nikt na niego nie patrzy.mnie to denerwuje ;/ - dziki okrzyk końwieczego mechaników,gdy coś naprawią.ja to nazywam "okrzyk szatana" i zastanawiam się,po kiego grzyba oni tak drą. ach,no i skandaliczne zachowanie rodziców/dziadków wobec dzieci w miejscach publicznych.przyniosą dziecko do parku na przykład,ładnie pięknie trzymają na ręce,a po chwili odkładają na ziemię i idą na piknik,pograć w szachy czy pohuśtać się. dziecko biedne siedzi na ziemi,płacze,totalnie olane,ale opiekuni mają to w nosie! Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 09.06.2009 - 18:16 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
O rany Chryzantem, trudno Ciebie zadowolić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
nie,wszyscy moi simowie się tak rozglądali,a mieli odmienne charakterki
![]() wiem,ja strasznie marudzę,więc nie bierzcie sobie moich narzekań do serca i tak do końca serio,ale mnie takie pierdoły denerwują,i czasem mam ochotę aż trzepnąć sima przez łeb ![]() a,no i denerwuje mnie strasznie jak sim wyciąga coś z lodówki po czym zamyka drzwi KOPNIĘCIEM.no normalnie agresor mi się włącza wtedy -___- |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
chcę wybudować kolejne piętro to od razu robi mi się dach i dupa ;|
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
W opcjach dachu w trybie budowania masz zaznaczone automatyczny dach. Odznacz i po ptokach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|