|  20.07.2009, 07:32 | #31 | 
| Zarejestrowany: 03.07.2009 Skąd: Ze Szmaragdowego Snu Płeć: MężczyznaPostów: 1,482 Reputacja: 19 |  Odp: PORADNIK - Jak zainstalować rzeczy z internetu (pliki packages) 

Rowniez mam problem, otoz postapilem wedlug wyzej wymienionych instrukcji ale pliki packages nie dzialaja zainstalowalem nawet ta malpke ale to i tak nic nie daje :/

__________________ | 
|   |   | 
|  | 
|  20.07.2009, 07:59 | #32 | 
| Zarejestrowany: 17.02.2008 Skąd: Wonderland Wiek: 29 Płeć: KobietaPostów: 438 Reputacja: 10 |  Odp: PORADNIK - Jak zainstalować rzeczy z internetu (pliki packages) 

Mi małpka też nie działa.A to była ostatnia deska ratunku.Teraz już kompletnie nie mogę nic wypakowywać.Tylko domy.
		 | 
|   |   | 
|  20.07.2009, 12:08 | #33 | 
| Guest 

|  Odp: PORADNIK - Jak zainstalować rzeczy z internetu (pliki packages) 

jeśli chodzi sposób w klejenia w poradniku jest napisane, aby zainstalować tam gdzie jest zainstalowana gra. Więc u mnie wyszło: D:\Gry\The Sims 3 (czy gdzieś jeszcze?) i tam wkleiłam, ale w grze nie było. potem wkleiłam także w moich dokumentach w C:\Documents and Settings\Kasia\Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3 ale i tak nie ma dodatków w grze. dlaczego???? | 
|   | 
|  20.07.2009, 19:13 | #34 | 
| Zarejestrowany: 03.07.2009 Skąd: Ze Szmaragdowego Snu Płeć: MężczyznaPostów: 1,482 Reputacja: 19 |  Odp: PORADNIK - Jak zainstalować rzeczy z internetu (pliki packages) 

Jezeli mowisz o plikach packages to musisz je dac tam gdzie masz zainstalowana gre czyli D:\Gry\The Sims 3 i tam stworzyc folder mods a w tym folderze jeszcze jeden o nazwie packages. Jezeli chodzi ci o ten drugi typ plikow to wrzuc go do C:\Documents and Settings\Kasia\Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads poczym kiedy odpalisz launchera bedziesz musiala go zainstalowac ( w przypadku 2)  Ponawiam swoje pytanie (czytaj up.) chyba ze nikt nieza rozwiazania...   
				__________________ | 
|   |   | 
|  20.07.2009, 23:30 | #35 | 
| Guest 

chodziło mi o te pliki packages, no zrobiłam tak jak kazałeś wgrałam trochę ubrań i są  a czy z meblami itp. będzie tak samo? Jeszcze jedno pytanie czy ktoś może wie, czy pliki packages z TS2 będą chodzić w TS3 wgrywając je tym sposobem co powyżej? | 
|   | 
|  21.07.2009, 00:13 | #36 | 

Jezeli beda to pliki packages to wgraj tak jak wczesniej jezeli simpack czy jakos tak to tu C:\Documents and Settings\Kasia\Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads potam jak uruchomisz gre przez launchera musisz zainstalowac dodatek ktory wgrywasz. No patrz tobie dziala (pliki packages) a mi nie co jest grane??   
				__________________ | 
|   |   | 
|  21.07.2009, 00:32 | #37 | 
| Guest 

no mi działają, ale tylko ubrania.
		 | 
|   | 
|  21.07.2009, 05:20 | #38 | 

A co probowalas wgrywac ze tylko ubrania ci dzialaja? a co do wczesniejszego pytania to pliki packages z TS2 raczej dzialac niebeda ( jestem pewny na 99,99%  ) 
				__________________ | 
|   |   | 
|  21.07.2009, 09:38 | #39 | 
| Zarejestrowany: 28.01.2008 Płeć: MężczyznaPostów: 3,273 Reputacja: 15 |  Odp: PORADNIK - Jak zainstalować rzeczy z internetu (pliki packages) 

A czy tak ma być?: Jak klikam na plik ściągnięty z neta i potem wybieram ikonkę tej małpki to nic sie nie dzieje :/ Ale dodatki dzięki Bogu są w grze (przynajmniej co drugi). To jest trochę denerwujące, bo nie wiem który mi się zainstalował, a który nie. Czasem jedno muszę dwa, albo trzy razy próbować zanim pojawi się w grze. Tak ma być, czy znowu czegoś nie ogarniam? 
				__________________ Evil is a Point of View | 
|   |   | 
|  21.07.2009, 11:39 | #40 | 
| Zarejestrowany: 17.02.2008 Skąd: Wonderland Wiek: 29 Płeć: KobietaPostów: 438 Reputacja: 10 |  Odp: PORADNIK - Jak zainstalować rzeczy z internetu (pliki packages) 

A mi kompletnie nie działa   .Jak klikam to pojawia się komunikat po angielsku,a dodatków nie ma w grze.W wyniku czego mogę mieć tylko domy. | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
| 
 | 
 |