|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Bryła nowoczesna, jednak nie podoba mi się zbytnio. Wolę tradycyjne, abstrakcyjne ale jednak nie łamiących zasad grawitacji (brak kolumn przy końcach domu, co dawno doprowadziło by do runięcia ich
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
brak słów
to nie jest dom ;p |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dla mnie to nie jest dom
![]() [mod]: Po kiego grzyba odświeżasz stare tematy?! ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 05.10.2009 - 20:16 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
1/10
Nic mi sie w nim nie podoba.
![]() |
#5 |
|
![]()
pierwszy dom może być, w miarę fajny. ale drugi niezabardzo... bryła totalnie do poprawy. Fatalnie urządzone pokoje. Wydają się takie puste, zupełnie jakby były nieumeblowane. Łazienka taka duża, a sprzęty takie drobne ledwo widoczne... To drzewo po środku pokoju jest zbędne! Ale gratulacje za oryginalność i pomysłowość, bo nowoczesny jest, to prawda.
Życzę ci sukcesów w dalszym budownictwie! Pzdr |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ale cudo !!
![]() na zewnątrz.. bo wewnątrz trochę zbyt pusto .. ![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Przykro mi, ale nawet nie podejmę się komentarza, bo musiałabym pisać chyba w nieskończoność. Dno i porażka, niestety :-(
Oceniam dom na 0/10 P.S. Nie robi się zdjęć w trybie budowania lub meblowania. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dla mnie ten dom jest okropny. Jako przy pierwszym projekcie bryła była ciekawa, tak tu jest aż odrażająca. Na pewno nie chciałabym mieszkać w takim 'czymś'. Poza tym wnętrza są bardzo puste. I zero ogrodu.
Raczej się przy nim nie napracowałeś. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Masakra ;/
Okropny, paskudny, ohydny dom.. nie da się opisać ;/ Po co to w ogóle dodajesz ? ;o <lol2> |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Brzydki ;// 4/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|