![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
gdzie tam, ja sie nei kolce, tylko ja upomnialam, bo u mnie i w ogole wszedze jest platynka, ale skoro ma inaczej, to niech ma, nie obchodzi mnei to ; p
|
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
No Sherlock rzeczywiście się uczepił. Ja tam jej wierzę. Żeby offtopu nie było, Papatka a próbowałaś przeprowadzić rodzinę? Może to pomoże xd
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Przeprowadzenie rodziny pomogło. Dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Dobra, jak wam nie przeszkadzają jej kłamstwa to OK. Od dzisiaj nie będę zwracał uwagi na jej posty, jej tematy, jej prośby i w ogóle będę żył na forum, wiedząc, że ona NIE ISTNIEJE. Wychodzę stąd i nie wracam. Moje ostatnie słowo w tym temacie i w ogóle jej tematach, to: "Kłamała".
|
![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 10
|
![]()
a moze na dwor bys wyszedl, spotkal sie z przyjaciolmi, w pilke pograł? bo chyba za bardzo bierzesz sobie do serca to, co sie dzieje na forum :<
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]()
Może i biorę, ale po prostu gdy ktoś mówi "OBIECUJĘ że jutro sprawdzę", a robi to za trzy tygodnie to Mnie aż coś ściska.
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Ludu, nawet jeśli ONA wymyśla, to ten temat może pomóc komuś, kto też ma taki problem. A jeżeli wokół siebie, Sherlok, widzisz same osoby, które kłamią, to nie nasz problem.
Ostatnio edytowane przez bubel-96 : 29.08.2009 - 22:27 |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Shrlock, przestań już z siebie robić nie wiadomo kogo... Jeśli ci przeszkadzają moje tematy to ich nie czytaj o.o a odkładałam sprawdzenie czy wasze rady działają, bo mam też inne obowiązki -.-
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|