![]() |
#32 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Z tymi interakcjami to na pewno błąd, normalne to nie jest, ja nie mam tego problemu ani w SV, ani w Egipcie... Masz aktualizację 2.2? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
mafiozo ; trzeba zadania robic
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Witam mógłby mi ktos podac link do pobrania skarbu badacza bo na moim koncie TS 3 nie moge nic pobrac z store.The sims 3 nie mogłem zarejerstrowac i teraz wszystko co jest w store za darmo musze szukac na takich forach
|
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() Cytat:
![]() A aktualizacje mam wszystkie - te, które się instalowały wraz z grą i tę, która się zainstalowała przy pierwszym włączaniu gry.
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Rocktechnika we Francji jest Księgarnia "Krąg wiedzy"; w Chinach książki sprzedawane są na Targu w jednym ze sklepów.
Pamiętaj, żeby klikać na kasę, a nie na regały z książkami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Tak gram już drugi dzień w Wymarzone Podróże, dotąd byłem tylko we Francji, gdzie poznałem narzeczoną, zdobyłem już wizę 3 poziomu...
![]() Ale nurtuje mnie jedno. "Nektar", czyli jak by na to nie patrzeć, wino... ![]() Dlaczego po wypiciu kilku butelek nie ma żadnych efektów tak charakterystycznych dla tego trunku? EDIT: Ile tych zadań? Drugi dzień nic nie robię tylko zadania... Ktoś już kupił dom? Może ktoś by opisał krok po kroku, co trzeba i jak to wygląda w praktyce? Ostatnio edytowane przez dj_mafiozo : 23.11.2009 - 18:12 |
![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 11
|
![]()
Gdzie można kupić skuter ? Na okładce jest, koleżanka też napisała na forum, że jej się podoba, bo skuterek jest w grze, a u mnie w pojazdach nie widzę go.
![]()
![]() |
#39 |
Reputacja: 11
|
![]()
U specjalnego kupca można nabyć prawa do zakupu domku w miejscu wakacyjnym, ale która to opja to jeszcze nie próbowałam.
Utknęłam we Francji w La Gallerie d'Art przy zadaniu "Znajdź źródło odgłosów", nie potrafie znaleźć odpowiednich drzwi, jedno podziemie już przeszukane ale stamtąd nie da się przejść dalej, brak takiej opcji. Już nawet zastosowałam proszek mądrości zakupiony w Chinach ale nic to nie dało. Proszę o podpowiedź. Skuter kupuje sie na targu, tam gdzie suszone jedzenie i prysznic w puszcze. I zdaje się tylko w Egipcie i Francji bo w Chinach są rowery. Ostatnio edytowane przez Chloé : 23.11.2009 - 21:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
@Bindi
Musisz znaleźć dzirę w ścianie przy schodach na dół, które są zastawione barierką, obok tabliczki, na której można przeczytać o powodzie zastawienia schodów, wtedy otworzą się ukryte drzwi prowadzące na taras, którym musisz iść do samego końca, tam będą kolejne drzwi, a za nimi schody na dół. Musisz znaleść tabliczkę na której pisze, że kustosz się zatrzasnął w krypcie czy coś w ten deseń. Będzie to w okolicy tych schodów, które są zablokowane przez barierkę na górze. Potem wrócić do tego, kto ci to zlecił i wrócić przenieść zwłoki na cmentarz (do jednej z krypt z kufrem zamkniętym na klucz (w którejś z pozostałych skrzyń w kufrach). ![]() A co do domu... już kupiłem... tą opuszczoną nektarnie, czy jak się to zwie... Po prostu pojawiła się opcja "Kup wakacyjny dom" w menu telefonu... ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|