![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Moja przyjaciółka podsuneła mi pewien pomysł - żebym zaczeła tworyć simy również takie którymi grać nie będę (tak żeby chodziły sobie po mieści). No i w taki sposób powstała kolejna simka na jej podobieństwo - Kinga Ordorika (imię i nazwisko zostało zmienione)
![]() ![]() A oto jej cechy : komputerowiec, mól książkowy, spostrzegawcza, poczucie humoru, gorąca głowa Ps. te usta sa specjalnie takie duże Ostatnio edytowane przez malinQaa- : 11.08.2010 - 19:54 |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Monika i Dawid - bardzo fajni
![]() Kinga - ta na pewno nie podoba mi się tak jak poprzednia, ale ratują ją cechy ![]() |
![]() |
#33 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Kinga- zbyt duże i pełne usta+usadowione zbyt wysoko, brzydkie tęczówki, nos zbyt kartoflowaty.
7/10 |
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 14
|
![]()
jest lekko "zdeformowana" Chodzi o usta, nos i oczy. Poza tym nie jest najgorsza
![]() 7/10 |
![]() |
![]() |
#35 |
Reputacja: 10
|
![]()
A dlaczego tylko jedno zdjęcie Kingi?
Jest nawet ładna. Ma tylko nieco za grubą dolną wargę i zbyt pociągły podbródek. Co do makijażu, to ta szminka jest za ciemna jak na blondynkę. |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Ja lubię takie usta - nie za grube, nie za wąskie, chociaż górna warga jest za bardzo wcięta, jakby zdeformowana. Można by się było jeszcze doczepić do podłóżnego podbródka.
Nos moim zdaniem jest w porządku, tak jak cała reszta. Ogólnie lubię Twoje simki, nie są wykonywane schematem 'śniada cera, brązowe oczy, brązowe włosy' jak połowa simek na tym forum, tylko różnorodne. Każda jest inna od siebie i za to Cię cenię ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Mi się w niej wszystko podoba :C A, nie! Nie wszystko. Jednak dałabym jej lżejszą szminkę i jaśniejszą cerę. No i chyba brwi są za nisko... Ale przez tą cerę strasznie się zlewają, więęęc D:
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Dobra wracam z kolejną simką, pracowałam nad nią najdłużej, jakieś 2 i pół godziny a i tak mi jeszcze gre wywaliło. Przedstawiam Beatriz Angelo. Kolor tęczówek taki ma być, więc nie mówicie, że wam się nie podoba!
Cechy: urodzona kucharka, ekologicza,sprawna fizycznie,świetnie całuje, śpioch ![]() w ubraniu dziennym ![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Ładna ale jakaś taka zwyczajna .
8/10 |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Usta za duże, coś jest z nosem, BRWI ZA CHUDE D:
Masz u mnie plusa za włosy a minusa za to, że jest opalona. Ni lubię opalenizny, a fe, ja mam jej aż za dużo, no ;_; |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|