![]() |
#31 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Hm... Niby ze strony technicznej jest ładna, jest jednak w niej coś co sprawia, że mi się nie podoba. Może to kości policzkowe, broda i trochę za wąskie usta i chyba przede wszystkim za jasny skin.
|
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Ta czarnowłosa, która zrobiła sobie sesję w ogródku, jest dużo lepsza niż pozostałe ^^ Zauważam poprawę
![]() A ta ostatnia ma naprawdę piękne włosy ![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Cindy wg mnie jest bardzo ładna, tylko ubranie mi się jej nie podoba.
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki wszystkim za komentarze .
![]() Oto Diana : ![]() ![]() ![]()
#35 |
Guest
|
![]()
Ładna
![]() Fajny sweter ;D |
![]() |
#36 |
|
![]()
Niestety niemal wszystkie simki mnie przerażają.
Mają strasznie dziwny wyraz twarzy, który ma każda z nich. Oczywiście widać dużą różnicę między pierwszą simką a ostatnią, jeśli chodzi o 'ładność'. Jednak i pierwsza i ostatnia nie podoba mi się. Zastanawiam się jak to sie dzieje, że mają tak dziwne miny ;p może tu jeszcze wpadnę, jeśli simki będą się jakoś bardziej różnić. Pozdrawiam, VOLT
![]() |
#37 |
|
![]()
Simka jest o wiele ładniejsza od swoich poprzedniczek. Jedyne co mi w niej nie pasuje to to, że włosy "wchodzą" w To cuś na szyi. Niestety nie pamiętam jak się to nazywa. Golf? W każdym razie to kołnierzopodobne cuś.
![]() Liczę na to, że będziesz tworzyć coraz lepiej i lepiej, jak to czyniłaś do tej pory. |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
@up : Tak to golf ;D hehehehe
Dziękuje za komentarze.. ;D poczekam jeszcze na kilka... ; ) Nowa simka... niebawem <lol2> ;D
#39 |
|
![]()
No, nie wiem. Widać, że z czasem tworzysz coraz lepsze simy, choć nie są doskonałe. Volturia ma rację, wszystkie postacie mają dziwne wyrazy twarzy, ale ostatnia mi mogoś przypomina... tylko jeszcze nie mam pojęcia kogo. Prawdopodobnie kogoś z tramwaju
![]() Diana ma nijaki kształt twarzy, i przerażające oczy. Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się ona takim typem, który zaraz wyjmie karabin i wszystkich rozstrzela... O! Już wiem, kogo mi przypomina, taką aktorkę, tylko zapomniałam, jak się nazywa... Zacznij eksperymentować z twarzami, bo Twoje simy nie wyróżniają się niczym szczególnym. Twórz je bardziej oryginalne, nie bój się popełnić błędu, wszystko zawsze da się naprawić. Powodzenia ![]()
#40 |
|
![]()
Wszystkie simki, przede wszystkim są jakieś takie smutne. Dwie się tylko uśmiechały.
Na pewno poprawiłaś te brzydnie nosy. Ale dalej nie jest zbyt dobrze. Cindy jest ładna - taka naturalna. Diana ma bardzo fajne ciuchy, ale wydaje się być nieprzystępna. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|