![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Justin ma słabą fryzurę i oczy. Ogólnie wszystko ładnie, ale czekam na uśmiech u twoich simów!
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Jedyne co mi się podoba, to włosy ;p Bez oceny.
|
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
ten facet ma strasznie głupkowaty wyraz twarzy, ale chcę mieć ten skin;p
trochę za małe nosy, podoba mi się Twoje łączenie dodatków |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() Cytat:
Skin jest z MTS. Dziękuję po raz kolejny za komentarze. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Justin...
Nie powiem, że jest ideałałem, ale z pewnością prezentuje się lepiej niź Shawn ![]() ma za duży nos, oczy za wysoko, głupkowato się śmieje... Nie wiem. Ale jest lepiej ![]()
#37 |
|
![]()
@up: O tym, że głupkowato się śmieje przekonałam się na 'własnej skórze'. Rozśmieszył mnie, gdy nim grałam. Śmieje się jak debil. ;>
Mam nową simkę. Ma na imię Adeline. Lubi rzucać samolotami z papieru. xD Wybaczcie, że zanudzam was taką liczbą zdjęć, ale nie mogłam się powstrzymać. Hmm... Rzeczywiście. Nikogo tu nie ma. ![]() Jaki piękny, czysty horyzont... ![]() Co?! Gazeciarz?! <załamka> Poszedł mi stąd! A miałam mieć chwilę spokoju od ludzi... ![]() I przyniósł gazetę... ![]() Taka gazeta wbrew pozorom może stać się użyteczna. <hihi> ![]() Hehe. ![]() Haha... ![]() O! Spadł... ![]() Wiem, że prezentacja jest dość głupia, ale o to mi chyba chodziło. W sumie to nie wiem. Taki nagły impuls z braku pomysłu na prezentację. I twarz: ![]() I jak w waszych oczach wypadła Adeline? |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Prezentacja fajna, mi się spodobała
![]() fajne jest to siódme zdjęcie ![]() Co do samej simki, to ma trochę dziwne oczy, nie wiem sama jak to określić. Wydaje mi się że źrenice są za duże i jeśli chodzi o brwi to mam wrażenie że są trochę za wysoko co optycznie wydłuża jej buzię. (ale to tylko moje zdanie ![]() Ogólnie daje 8/10 ![]()
![]() |
#39 |
|
![]()
OMG. Prezentacja nawet fajna.. tylko simka jest strasznie dziwna
![]() Ma za wąskie usta , dziwny nos i taki kształt twarzy jakby była facetem. Przynajmniej na ostatniej fotce ,bo to ona jest najważniejsza. Z daleka simka wyglądała ładnie ale z bliska to istna masakra.;(
#40 |
|
![]()
Nie wiedziałam, że jest konkretny kształt twarzy, który przysługuje facetom.
![]() Dziękuję, że jeszcze chce się wam komentować moje "dzieła". Naprawdę dziękuję. Czy ta simka nie należy do tych 'cieszących się z życia', jak chcieliście? |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|