![]() |
#32 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Jaki chcesz...
![]() Bardzo interesujący jest strażak, detektyw i łowca duchów ![]() Fajnie jest też w karierze stylisty lub projektanta wnętrz, pełna dowolność- ścieżek jest dużo ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56163 , to po pierwsze.
Po drugie, nie da się przeanalizować karier i tyle, znając życie, i tak w końcu sama każdej spróbujesz - ja zaczęłam większość karier, z braku czasu na grę żadnej nie skończyłam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba strażak, łowca duchów i detektyw.
Stylista jest nudny na dłuższą metę. Podoba mi się także wynalazca. Można się samozatrudnić i zarabiać na życie. I te detonacje... ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Ja dopiero wypróbowałem karierę detektywa oraz rzeźbiarza, w rzeźbiarzu jestem na 9 poziomie, detektyw już full, plus osiągnąłem 10 poziom umiejętności wynalazcy i wynalazłem wszystkie urządzenia, oprócz simbota z okazji. Uważam, że detektyw jest bardzo ciekawy, dużo spraw jest, są ciekawe i oczywiście z humorem, ma się kontakt z innymi simami i można powiedzieć, że dzięki temu w grze jest jakaś fabuła, zawsze potem możesz spotkać na mieście sima, któremu udaremniło się stworzenie śmiercionośnego robota, złodzieja książek, oszusta, albo nieuczciwego szefa baru, który truł jedzenie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Ja najbardziej lubię karierę projektanta wnętrz. Nie przepadam za budowaniem domów od podstaw, ale ich przebudowa... No magia - mogę to robić całymi godzinami!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Ja chyba najbardziej lubię łowcę duchów - niby nudna, ale wyjątkowo mi się spodobała. Na drugim miejscu jest detektyw chociaż wiele spraw się powtarza itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Łowca ducha dla mnie strasznie prosta jest. Jestem już bardzo wysoko. Według mnie najlepsz kariera to projentakt wnętrz i stylistka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Mnie najbardziej podoba się kariera detektywa. Może i zlecenia się powtarzają, ale to rzadko. A sprawy są ciekawe i nawet łatwo się je rozwiązuje. Oprócz tego, projektant wnętrz. Zgadzam się ze zdaniem Fatumki, przebudowa domów jest fajniejsza i łatwiejsza niż budowa od podstaw.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Lubię pogromcę duchów - prosta, ale fajna.
Potem chyba stylista przypadł mi do gustu. Następnie dekorator wnętrz. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|