![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Największym sentymentem darzę Ćwirów - zawsze ich lubiłem jakoś, w TS2 zawsze przywracałem Bellę na swoje miejsce i nimi grałem, a w Trójce odtwarzałem potem ten scenariusz
![]() Potem są Landgraabowie - pamiętam moją pierwszą simkę stworzoną w Trójce, zaczęła ciężko harować w szpitalu i poznała tego blondyna, męża Danuty, który był jej szefem. Nawiązał się romans i ten gostek zamieszkał razem ze swoją kochanką w posiadłości, wyrzucając żonę i syna ;p Nie mam więcej szczególnie ulubionych maxisowych rodzin, zresztą jak grywam w simy, to kontynuuję losy własnej rodziny, ale gdy gram w SV, to bardzo często losy mojej familii i rodów wyżej wymienionych są ze sobą jakoś splecione ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
ja z SV jakoś nie lubię nikogo, może oprócz Wainwrightow, moi smowie zawsze się z nimi znają : D
z Riverview raczej nikt nie przypadł mi do gustu, za to w Twinbrook lobię Dilly Pidgin, Kitty Ritter( u mnie sie ona wprowadza po śmierci Juana Darera do jego domu, w kazdym razie ma nazwisko Ritter : P ), pozniej moze jeszczeto malazenstwo mieszkajace na bagnach, na literke " d", zapomnialam jak dokladnie sie nazywaja..W kazdym razie babka nazywa sie Eva i to o nia mi chodzi, calkiem sympatyczna jest : ) |
![]() |
![]() |
#34 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja najbardziej lubię rodzinę Wainwright. To jest jedyna maxisowa rodzina, którą daleko doszedłe. xd
![]() |
#35 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja najbardziej lubię Ćwirów i Keaton
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja lubię rodzinę Sekemoto czy jak im tam
![]()
![]() |
#37 |
|
![]()
najbardziej Zadek i Ćwir. Jeszcze z BP ten ten...wampir...Schlick? :o i Slayer + z AP tą panią co ma różowego pudla (jak ona tam :o) i te małżeństwo co się nie calłowało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Landgraabowie
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Klamra : 05.08.2013 - 17:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Reputacja: 17
|
![]()
Podział wg okolic:
1. Sunset Valley - Na pierwszym miejscu Ćwirowie,a przede wszystkim Kornelia Ćwir - mam do niej sentyment. 2. Riverview - Rodzina Ivanov, a zwłaszcza Cześka Ivanov oraz jej mama Rayna Kaminsky. Poza tym Rodzina Dean, czyli ojciec i syn - Żytomir i Jerzy Dean'owie. 3. Appaloosa Plains - Samotna Simka z trzema kotami - Hetty Lionheart. 4. Moonlight Falls - Trzy siostry Zadek, a zwłaszcza Beatrice oraz Rodzina Ivy. 5. Twinbrook - Matka i córka, czyli Milly i Dilly Pidgin.
![]() |
#40 |
|
![]()
Przeważnie gram rodziną stworzoną od podstaw, ale jeśli chodzi o te już istniejące w grze, to zdecydowanie rodzina Ćwirów i Kawaler. Jakoś nie wyobrażam sobie Simów bez nich. Ćwirowie byli od zawsze i jakiś sentyment do nich pozostał
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|