|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Troszeczkę za pulchne policzki, poza tym jest śliczna
![]() A co do sima to nie czasem ten co grał Dracule w 1931? Béla Lugosi :> ???
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 05.10.2010 - 22:18 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 26
|
![]()
No, nareszcie! Rudzielcu, zgadłaś! (Może trochę słabo mi wyszedł... no, ale...) Spodziewajcie się mhrrocznej prezentacji dzisiaj po południu, albo pod wieczór.
Modów i adminów uprzejmie proszę o wybaczenie, że znowu piszę post pod postem. Nie wynika to z chęci "nabicia sobie licznika", chcę po prostu, aby zauważono ruch w tym temacie... i to, że publikuję nowe zdjęcia. No dobrze, na początek parę zdjęć pewnej panny. ![]() Zrobiłam ją kiedyś z nudów. Nie myślałam, że kiedyś ją wstawię na forum. Potem jednak zaangażowałam ją do sesji z Bélą. Oczywiście, została do niej ucharakteryzowana, to jest wersja "surowa". ![]() ![]() ![]() To tyle, jeśli chodzi o samą Jane. Teraz coś ciekawszego. Słuchajcie, słuchajcie, użytkownicy forum! Dla własnego dobra osoby bardziej wrażliwe powinny teraz opuścić ten temat. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No. Mam nadzieję, że sesja Wam się spodoba. Dodam jeszcze zdjęcie, na którym się opierałam przy tworzeniu Béli Lugosi'ego. ![]() To, że oświetlenie na jednym ze zdjęć różni się od tego oświetlenia na pozostałych zdjęciach, jest celowe.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 23.07.2011 - 11:06 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Fajna ta sesja
![]() simka też jest śliczna ![]() czytałam wczoraj trochę na temat pana Béli Lugosi'ego. ![]() Ciekawostką był fakt, że kiedy zapadł na schizofrenię, coraz bardziej utożsamiał się z postacią Draculi. W swoim testamencie zaznaczył, iż chce być pochowany w stroju wampira. No i tak go pochowano :>
![]() |
#4 |
|
![]()
Mamo, kocham Dracule... Nie to co teraz te plastiki ze zmierzchu...
Gdzie sie podziały dobre filmy :< Simka ładna, ale akurat nie przepadam za TYMI oczami, dałabym takie bardziej naturalne, a nie landrynkowe... Tak to nie mam zastrzeżeń.
![]() |
#5 |
|
![]()
@pensivelane - Jane została wybrana między innymi dlatego, że ma takie oczy. Łatwo było przerobić ją na słodką, niewinną kobietkę, nawet bez zakładania szkieł kontaktowych. Dobrze nadawała się do tej sesji. A co do filmów o wampirach - faktycznie, trudno ostatnio o dobre. Też niezbyt przepadam za "Zmierzchem".
Niemniej, cieszę się, że wspólna sesja Béli i Jane się Wam spodobała. Powinnam chyba dodać, że podczas zdjęć nie został zabity żaden Sim ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Hm... Prezentacja bardzo udana, podoba mi się
![]() Jane jest, hm... no ładna, ale mam zastrzeżenia do włosów, po prostu jej nie pasują ![]() Oczy są nierealistyczne, ale od kiedy wampiry są?hehe ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
tak naparwde od dluzszego zcasu przegladam Twoje simy.
Musze powiedziec, ze Twoje simy sa w porzadku, ale nie zachwycaja. mysle, ze to wina zdjec, ale nie bede dawac rad tutaj ; D ja jestem ogolem zwolenniczka skrinow, ktore daja lepsza jakosc, ale jak chcesz. co do simki - najnowszej. nie lubie tej fryzury, ale wraz z nia wyglada swietnie. mysle, ze powinnas sciagac simy z garden of shadow, do nich sa dolaczone ciekawe dodatki, jakies pieprzyki, realistyczne makijaze. simeczka troszke maksisowska, radze poswiecic troche czasu w warsztacie laczac simow, wiesz o co chodzi. za to podoba mi sie ten wampir i lepiej wychodza Ci panowie, niz panie : D ale trening czyni mistrza. swietna prezentacja wampira, tak trzymaj! ahhh, wybacz, nie wystawiam nigdy ocen liczbiowych, bo to nie fotka i to dla mnie dziecinna, i mowie tak na przyszlosc ; D |
![]() |
#8 |
|
![]()
Po otrzymaniu tylu pochwał czuję się zmotywowana. Intenso, może masz rację z tymi skrinami... cóż, spróbuję. Zajrzę też na garden of shadow. Faktycznie można tam znaleźć dodatki ciekawe, nierzadko dobrej jakości.
Tak w ogóle, to po przyjrzeniu się Rei stwierdziłam, że nie jestem z niej tak do końca zadowolona. No i - zrobiłam kolejnych Japończyków. Może pokażę tutaj któregoś (albo którąś) z nich... Za jakiś czas ![]() Obecnie nie mam możliwości, by grać w dwójkę, ale zawczasu zrobiłam moim Simom sporo fotek, których, sama nie wiem czemu, nie opublikowałam. Zatem... Oto Shiori. Nie była wzorowana właściwie na nikim. Jest japońską nastolatką, chodzi do szkoły średniej. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I mały bonus - zdjęcie stricte szkolne: ![]() Przepraszam wszystkich za skromną prezentację, a moderatorowi (domyślam się, że Liv) dziękuję za sklejenie postów. Jak zwykle, proszę o szczere opinie i ew. konstruktywną krytykę.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 23.07.2011 - 11:07 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
z profilu wygląda prawdziwie japońsko,natomiast od przodu - już nie bardzo...
ale i tak jest fajna ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ojej, powiem tyle - jest sliczna
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|