|
|
Zobacz wyniki ankiety: Która praca jest najlepsza? | |||
praca nr 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 6.25% |
praca nr 2 |
10 | 31.25% |
praca nr 3 |
15 | 46.88% |
praca nr 4 |
5 | 15.63% |
G³osuj±cych: 32. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia w±tku | Wygl±d |
![]() |
#31 |
Sk±d: nvm :D
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
![]()
Chryz ma racjê - Grupy s± ¼le "z³o¿one" w Wodzie i Ziemi s± najlepsze osoby, a w innych grupach jest taka nie równo¶æ... Nastêpnym razem mam nadzieje, ¿e grupy "wipóf" nie bêdzie, uwa¿am to za niesprawiedliwe.
Ale gratulujê zwyciêzcy . |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
no w koñcu jaki¶ m±dry cz³owiek!!
Miziu droga,mo¿e bym tego nie prze¿ywa³a,gdyby by³o tak,jak mówisz. ale niestety przy³o¿yli¶my siê do tego bardzo i nie odwalili¶my czego¶ na "odpiernicz siê". |
![]() |
#33 |
Sk±d: nvm :D
|
![]()
Jaka jest przyjemno¶æ z gry? Robisz byle ¿eby by³o, ¿eby nie wywalili a i tak nie wygrasz...
to tak jakby 2letnie dziecko walczy³o z Pudzianem .... |
![]() |
![]() |
#34 |
Sk±d: ...
|
![]()
Yyy, no co wy? To tylko gra. Zabawa. Wystarczy jedynie trafiæ w gust g³osuj±cych i mo¿e bardziej siê postaraæ je¶li chodzi o regulamin... Chryzantemo, jestem pewien, ¿e poczu³aby¶ siê lepiej gdyby ogieñ choæ w jednej konkurencji zaj±³ pierwsze miejsce.
I w ogóle je¶li Ci siê nie podoba to wycofaj siê jak Starlight, a nie apelujesz o zakoñczenie konkursu. |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Có¿.... Nie spodziewa³em siê ¿e ogieñ znowu przegra.... Nie domy¶la³em siê ¿e to ich praca. Ale i tak wam wszystkich gratuluje!
|
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
nigdzie nie zaapelowa³am o zakoñczenie konkursu
![]() nie chodzi mi o wygran± zadania,powtarzam kolejny raz. Starlight trafi³ w sedno i to chyba wystarczy. |
![]() |
#37 |
Mod emeryt
Sk±d: Vatican
Reputacja: 9
|
![]()
Grupy s± nierówne ?
Z tego co widzê w dru¿ynie Ogieñ posiadacie Mariana, który jest jednym z najlepszych dekoratorów wnêtrz w ts2 oraz Charionette bardzo dobr± stylistkê, wiêc nie mówcie mi, ¿e grupy woda i ziemia by³y faworyzowane przez Foda-se i przydzieli³a do nich najlepszych z najlepszych, bo to kompletne bzdura. Dobra, ale skoro Wam to nie pasuje, to proponujê zakoñczyæ konkurs, i najmocniej przepraszam Was za to, ¿e grupa Woda wygra³a.
#38 |
Sk±d: ...
|
![]()
To chyba jest jednoznaczne. Ale masz racjê, nie powiedzia³a¶ ¿e apelujesz o zakoñczenie. Ziemia i woda maj± dobrych ludzi, ale nic nie jest jeszcze przes±dzone. Ludzie na nich g³osuj± bo ich pracê s± tego godne. Jednak powietrze zajê³o mocne drugie miejsce i to chyba o czym ¶wiadczy. Nie dla wszystkich konkurs wydaje siê przes±dzony.
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Wyobra¼cie sobie,¿e Marian od samego pocz±tku konkursu ani razu siê nie pojawi³ w naszym temacie,nawet nie napisa³ "poca³ujcie mnie w d..."
ale oczywi¶cie tego nikt nie sprawdzi,bo po co ![]() i nie chodzi mi o zakoñczenie konkursu,bo¿e,czy ja piszê po chiñsku? nie chce ju¿ mi siê o tym dyskutowaæ.po prostu zapomnijcie o tym,co pisa³am,bawmy siê dalej,bo konkurs nie jest z³y. a co do odej¶cia z grupy to faktycznie to rozwa¿ê. eot Ostatnio edytowane przez Chryzantem Z³ocisty : 21.10.2010 - 15:20 |
![]() |
#40 |
Mod emeryt
Sk±d: Vatican
Reputacja: 9
|
![]()
Fode se nie bra³a pod uwagê tego, i¿ kto¶ mo¿e olaæ konkurs, je¶li Wam to bardzo przeszkadza to zg³o¶cie to i za¿±dajcie przydzielenia innych osób na ich miejsce.
U nas równie¿ s± dwie osoby, które siê w dziale nie pojawi³y. Up@ Ok, w takim razie proponuje ju¿ zakoñczyæ dyskusjê.
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|