![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Heh, na te włosy to mnie natchnęło po obejrzeniu jednego anime. Kto oglądał, to pewnie wie. xD
Ja również za różem nie przepadam, ale jakoś tak samo wyszło, a mnie się podoba. ^^ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 26
|
![]()
Cóż, oglądałam kilka anime, ale w tym przypadku przychodzi mi do głowy chyba tylko Naruto... którego obejrzałam dosłownie kilka odcinków, bo wkurzał mnie tytułowy bohater i jego drużyna (okej, poza Kakashim - ten był nawet fajny). Ale Jacey nie jest chyba podobna do Sakury Haruno (tak się nazywa różowowłosa z drużyny 7? Bo Sakura to w Japonii dość popularne imię, z tego, co wiem).
Co do całego FS - no sama nie wiem, za mało jeszcze się stało, żeby coś domniemywać... Jak na razie moim życzeniem byłoby, żeby ktoś nakopał Cielowi, zwłaszcza, że podejrzewam, co może być w tej "przesyłce". Jednak mogę się mylić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Hmm, no to muszę się po prostu tego wszystkiego nauczyć. xD
Kathy - nie, Naruto nie oglądałam, po jednym odcinku się zniechęciłam. ^^ Chodziło mi o "Zero no Tsukaima" (ゼロの使い魔 - tu masz zapis hiraganą). ![]() Ostatnio edytowane przez Bush : 14.11.2010 - 12:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Zero no Tsukaima - aaaaa no chyba, ze tak!
![]() ![]() Sama często robie simy podobne do moich ulubionych postaci. ^^ A żeby nie było, ze nie na temat tooo... Kiedy można się spoziewać kolejnego odcinka? ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Po pierwszym odcinku zastanawiałam się, dlaczego ona ma wszystko różowe? Pidżama, mydełka, iPod... landryncia? xD W urywku z kąpielą było dużo powtórzeń, m.in włosy i ręcznik.
W drugim odcinku słowo "ale" było prawie wszędzie, co utrudniało czytanie - wybijało z rytmu. Kolejna rzecz to moje spostrzeżenia co do włochów - to, że Ciel pochodził z włoch, nie oznaczało, że z góry będzie przystojny. Uwierz mi, że większość włochów to totalne pasztety i na dodatek z brzuchem. Ogólnie FS dość sympatycznie. Masz więc nową czytelniczkę ![]() P.S Mogę pomóc z japońskimi wtrąceniami.
![]() |
#37 |
|
![]()
Uhu! Dziękuję. :*
Czyli w razie problemów z japońskim mogę się do Ciebie zwrócić? ^^ ermine - Co do dopalaczy^^ - nie, tam ich nie ma. ![]() I nie wiem dlaczego, ale ostatnio w dwóch anime, które oglądałam (i które skończyłam już po tygodniu, bo były tak wciągające ![]() Ale to nie zmienia faktu, że Kiryuu jest po prostu mega. ![]() I żeby nie robić offu - dokładnie nie wiem kiedy będzie odcinek, ale mam nadzieję, że napiszę go w ciągu kilku dni. ^^ Ostatnio edytowane przez Bush : 14.11.2010 - 17:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Co do FS, jak nie dopalacze to BOMBA! Ciel jest terrorystą! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Dla mnie Zero pozostanie niezastąpiony. ^^
Ale dalej nie udzielam odpowiedzi na pytanie o paczkę! Chcę Was zaskoczyć. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Ciekawość mnie zje... ale nawet jak to zrobi, powróce tu jako duch, żeby przeczytać co z tą paczką!
![]() Ale presji nie ma. ![]() Czeeekam! ^^ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|