|  22.03.2011, 19:28 | #31 | 
| Guest 

|  Odp: Dziwadła Nayi. 

To jak tak od początku   Laura - śliczna 10/10 Oliwia - dziwne ma powieki i usta, po za tym ładna  9,5/10 Ksenia - świetna (chociaż nos nie ten.. ale ma niby być kosmitką, więc..) 10/10 Elena - jakaś taka smutna się wydaje, nie podobają mi się oczy, ładne włosy i nos  9/10 Adriana - widząc pierwsze zdjęcie pomyślałam: " Wygląda jakby ją facet zostawił", a ona tu zaraz płacze nad grobem  Prześliczna 11/10 Addison - nie podoba mi się nos :< Tak to bardzo ładna  10/10 Naprawdę wszystkie są bardzo ładne   | 
|  | 
|  22.03.2011, 20:43 | #32 | 
| Guest 

Dobra, macie. ;3 Przed wami Sara, która miała zostać adeptką magii, ale się z pewnego powodu rozmyśliłam. Potem chciałam ją wytatułażować i wypiercingować ( sa takie słowa ? jak coś to chodzi o tatuaże i kolczyki na twarzy), ale znowu się rozmysliłam. I została taka.    (uwielbiam ten fryz i tą fote w lustrze) | 
|  04.04.2011, 19:36 | #33 | 
| Guest 

Przygotuj sobie kocyk i ciepłą herbatkę, trochę tego będzie x] Laura: jest po prostu śliczna, nic więcej nie mogę powiedzieć Oliwia: ma piękny kształt oczu i mega wyczesaną fryzurę Ksenia: normalnie pozieleniałam z zazdrości Elena: za bardzo podobna do Laury więc patrz wyżej x) Adriana: jest piękna! cudowna! śliczna! urocza! dziewczęca! wygląda jakbyś ją robiła w TS2, znaczy się tym bez Maxisa xd Addison: przypomina mi taką zbuntowaną mądralę Sara: ma świetną fryzurę, trochę bym usta zmieniła. Fajne oczy takie oryginalne ;D Jeśli chodzi o twoje pytania to fryzura Elizy pochodzi z NewSei ale ja ściągałam ją z chomikuj.pl (dokładnie chomik Trasto) a oczy są thesimsresource.com jak znajdę trochę czasu to spróbuję je znaleźć w historii pobrań ;] | 
|  06.04.2011, 18:53 | #35 | 
| Guest 

Teraz przedstawiam wam moją ulubioną simkę, kobiete pochodzenia azjatyckiego, oto Mei ^^       | 
|  06.04.2011, 20:53 | #37 | 
| Zarejestrowany: 08.01.2006 Skąd: Dziwnowo Wiek: 19 Płeć: KobietaPostów: 1,322 Reputacja: 26 |  Odp: Dziwadła Nayi. 

Daaaaaj pooooobraaaaać! Sorki, nie mogłam się powstrzymać. Mei jest piękna, szczególnie jak na trójkę. Nie wiem, co jeszcze mogę powiedzieć. Bardzo mi się podoba.
		 | 
|   | 
|  21.04.2011, 18:58 | #38 | 
| Guest 

Kiedyś tam dam Mei do pobrania, obiecuje. Teraz pokaże wam wyjątkowo brzydka simkę ;___; Mya    | 
|  21.04.2011, 20:54 | #39 | 
| Zarejestrowany: 05.08.2010 Płeć: KobietaPostów: 1,159 Reputacja: 10 |  Odp: Dziwadła Nayi. 

Dziewczyno, gdzie ty widzisz w niej brzydote?   Ona jest slodziutka! Ta sama opinia co u poprzedniej simki: Tylko mam jedno 'ale'... jej oczka sa za daleko osadzone od siebie :3 bardzo realistyczna. 
				__________________ PRZEPRASZAM, ŻE NIC NIE PISZĘ. PRZYSSAŁAM SIĘ DO MONITORA. | 
|   | 
|  23.04.2011, 09:31 | #40 | 
| Zarejestrowany: 05.01.2009 Skąd: Poznań Płeć: KobietaPostów: 441 Reputacja: 10 |  Odp: Dziwadła Nayi. 

Kurcze, jaka śliczna. *____* I nie wmawiaj, że nie. Podoba mi się jak cholera, ma cudną fryzurę. A tak btw. robisz świetne zdjęcia.   | 
|   | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |