![]() |
#32 |
Reputacja: 21
|
![]()
Mam do Was pytanie. Przymierzam się do zakupu TS3 i jednego z dodatków (na początek). Który polecacie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zależy w jaki sposób lubisz prowadzić rozgrywkę, ba każdy dodatek coś wnosi. To co zarekomenduje jeden użytkownik, drugi odradzi.
Nie polecam Wymarzonych Podróży i Kariery bo te dodatki szybko się nudzą po wykorzystaniu nowych opcji, przynajmniej mnie. Dużo nowości wprowadzają Pokolenia i Po Zmroku (polecam któryś z tych 2 dodatków), a w Zwierzakach wiadomo co dochodzi. Najlepiej przejrzyj tematy dotyczące dodatków i screeny z gry i wybierz to co Ci najbardziej odpowiada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie Kariera.
Podróże po jakimś czasie nudzą się, no przynajmniej mi. Po zmroku, niby sporo dodają, ale jest mnóstwo rzeczy, które mnie irytują: wampiry, sława i paparazzi, kretyńskie fałszywe oskarżenia, po których traci się przyjaciół, puste kluby, rzadkie zapraszanie zespołów na występy. Pokolenia? Sama nie wiem, w sumie to można się bez nich obyć, choć nie powiem wprowadzają "rodzinność" do gry. Zwierzaki? To samo co pokolenia ![]() No i najważniejsza sprawa. Wydaje mi się, że Kariera wniosła do gry najmniej błędów, a to niestety istotna rzecz, jeśli człowiek nie chce robić ciągle reinstalacji. Ostatnio edytowane przez Rallenique : 14.02.2012 - 14:01 |
![]() |
![]() |
#35 |
Reputacja: 21
|
![]()
Zdecydowałem się na Po Zmroku i jestem bardzo zadowolony. Wybrałem ten dodatek głównie ze względu na sławę (mój ulubiony dodatek do jedynki to Gwiazda), ale kluby, apartamenty i reszta reż mi się bardzo podobają. Na razie nie zauważyłem żadnych błędów, ale grałem chyba dopiero 4 godziny (no może poza tym, że moja simka na środku ulicy zmienia ubranie, albo śpi w stroju sportowym). Dziękuję bardzo za rady.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 10
|
![]()
Za czasów dwójki, byłem graczem który lubiał: kariera-dom. W trójce przez otwarte otoczenie, postęp historii zaczełem wybierać życie miejskie w klubach jak w Po ZMroku. Bez ekranów ładowania jest to przyjemność.
![]() |
#37 |
|
![]()
Według mnie wszystkie są super ale najlepsze to: Po zmroku i Zwierzaki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zrobię Moją Mega Top Listę (MMTL) dodatków
![]() 6. Zwierzaki - Przez błędy z grafiką, występujące u mnie zawiodłam się. BARDZO! 5. Wymarzone Podróże - Także się rozczarowałam. Żeby nie było miejsc wypoczynkowych? 4. Kariera - Pomysł był fajny, wykonanie spoko, obiekty fajne. Ale to trochę za mało 3. Pokolenia - Super! Udany dodatek, ale trochę za mało tu możliwości... To wszystko powinno być w podstawce. 2. Po Zmroku - Achh! Kluby, apartamenty, zabawa! Tylko szkoda, że zwalili "Gwiazdorstwo". 1. Zostań Gwiazdą - Udoskonalone " Po Zmroku". Piosenkarze, magicy, akrobaci. Tego mi właśnie brakowało!
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Ja uwielbiam "Po zmroku", pisałem już o tym w temacie o wrażeniach z tego dodatku. Sława, kariera, bary, lokale, pieniądze... To jest to, co kocham! Ma to też związek z moimi marzeniami... Ale co one kogo obchodzą
![]() Edit:// Moderatorzy, możecie zrobić w tym temacie ankietę? Pokazałaby, jaki dodatek jest najlepszy ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Po zmroku jest wspaniałe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |