![]() |
#32 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Podobało mi się
![]() ![]() ![]() Jestem ciekawa, jak to się dalej potoczy. Ten drugi głos musi być strasznie irytujący ![]() W pamięci utkwiło mi "kilkorgu osobom", którym pomagała Karia. Powinno być "kilku" ![]() Jak wiadomo zdjęcia Vipery są świetne ![]() Czekam na kolejny odcinek ![]()
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajny, ale dość przydługi odcinek.
Połowy nie zrozumiałam za pierwszym razem, ale jak przeczytałam drugi raz to się rozjaśniło. Myślę, że za pierwszym razem nie mogłam zrozumieć tego co czytam, bo po prostu czytałam za szybko. Zdjęcia cudne ![]() Tylko na tyle mnie stać. Coś zmęczona jestem, więc proszę się nie dziwić! ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
A ja tu czekam na tego Riveta i czekam....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Hmm problemy techniczne. Jakby to powiedzieć... odcinek był ale nagle post z nim zniknął -,-'
|
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Kochaam cię Eranor !
![]() Oczywiście za fs , nie myśl sobie Bóg wie czego. xD Mi odcinek znikł w trakcie czytania ( szok ), ale mam nadzieję, że dodasz jeszcze raz ^^. BTW. Świetnie opisujesz miejsca i walkę. Wszystko wydaje się być tak realistyczne. O błedach nie wspominam, bo jest ich bardzo mało, są wręcz niezauważalne. A co do pani fotograf: Vipera, jesteś świetna :> Zdjęcia zarąbiste ;D Pozdrawiam. Rosari. ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Rosari : 16.07.2011 - 16:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Odcinek jest już z powrotem, a na dniach myślę, że dorzuci się kolejny
![]() ![]() Dziękować za komenta. |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Uszczęśliwiacie mnie tym Fs ;D
Skończyłam czytać odcinek. Super, super, super ! xD Ciekawi mnie do czego zdolne jest to oko Shakathy ^^ Czekam na kolejny odcinek i mam nadzieję, że jego dodanie nadejdzie wkrótce. Pozdro ;3 Rose. ![]()
![]() |
#40 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie wiem, po prostu mi tu jakoś nie pasują, psują Twój doskonały tekst =) co do samego odcinka, to wiele się wyjaśniło, w tym skąd Rivet ma szklane oko :> świetna scena walki, tak jak napisała Libby, można sie wczuć w akcję, natomiast męczy mnie ten drugi osobnik siedzący w głowie bohatera, sumienie raczej to nie jest, raczej coś... no powiedzmy, że przypuszczenia zostawię dla siebie ;p wybacz, że nie wysilę się na jakiś głębszy komentarz ale po całym dniu harówy, mózg odmawia posłuszeństwa ![]() w każdym razie, czekam na następny odcinek, gdyż robi się coraz ciekawiej ![]() a właśnie, ten cały Lerkin stworzony przez Viperę, przypomina mi troche Dantego (ona wie o kogo chodzi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|