![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zgodzę się z Trykuu. Megan jest po prostu cudna. Ma trochę za szeroką szczękę, ale to prawie nic. Co prawda Patric ma za chyde policzki, zdecydowanie lepiej wyglądałby z nieco pulchniejszymi.
|
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Trykuu., Yuki dzięki za opinię,
Czy ktoś jeszcze skomentuje, bo mam w zanadrzu kolejne simy ![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
Najbardziej z twoich simek podoba mi się Megan. Eva też jest ładna, ale ma za chudą twarz i takie nienaturalnie zielone oczy, lepie byłoby jej chyba w zielonych soczewkach (chodź w sumie zależy jakich). Reszta jest taka... zwyczajna i ładna, chodź się specjalnie niczym nie wyróżnia. A Megan jest super i tyle!
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
dzięki Kloa
Będę się starał troszkę ożywić moje simsy poprzez soczewki itp ![]() ktoś jeszcze? |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Powiem ci z całym przekonaniem ,że do facetów to masz talent twórczy ;D
|
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Megan jest ładna, ale nie jakoś wybitnie śliczna wg mnie - podobają mi się oczy i kształt twarzy. Patrick za to też może być, ale dwie rzeczy mnie rażą w oczy: dziwne policzki i usta.
Ale podoba mi się to, że nie są to typowi simowie, warto eksperymentować. ![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ervies, Einthe Dziękuję za komentarze
![]() a więc tak jak już dawno mówiłem- kolejni simowie ![]() Cody Jest specyficznym i bardzo eleganckim simem, uwielbia modę itp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edie Jest ciemnoskórą studentką prawa i administracji ![]() ![]() ![]() ![]() Jennifer Z pochodzenia jest greczynką, lecz trudno dostrzec w niej śródziemnomorskie rysy, lubi imprezować oraz przyrządzać drinki ![]() ![]() ![]() Być może zrobię dla tych simów jakąś ładną prezentację, ale nie obiecuję ![]() A póki co proszę jak zawszę o komentarze i oceny, pzdr |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Wow - Cody mi się strasznie podoba
![]() Edie jest nawet ładna - podoba mi się fryzurka i jej ubranie. Twarz ma miłą, ładną - tylko trochę podbródek może za wydłużony. Za to Jennifer jest prześliczna ![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
A co Cody ma z rękami? Spójrzcie na przeguby.
![]() No i jak zwykle bardzo ładni simowie. ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Einthe dzięki za komentarz
![]() ![]() Trykuu. dzięki, ale o co Ci chodzi dokładniej z tymi rękami? |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|