![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kolejny sim, Krystian:
![]() Z bliska: ![]() Lewy profil: ![]() Prawy profil: ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
|
![]()
Wiele razy już mówiłem że nie lubię ściągać niczego z neta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
Niezbyt znam się na tworzeniu simów w trójce, dlatego dla mnie każdy sim wydaje się ładny.
A ten ma po prostu sympatyczną twarz i mi się podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Z maxisa też da się zrobić coś wyjątkowego, a u twoich simów nie widzę za bardzo różnicy. Wybacz ale bez oceny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
To też jest internet, a poza tym nie będę tracił kasy na jakieś fryzury do gry bo ktoś tak chce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Oczywiście niechęć do dodatków z neta należy uszanować, w końcu to twój wybór, ale..
Brak dodatków sprawia, że simy stają się przewidywalne i pospolite; nie jesteś w stanie praktycznie niczym nas zaskoczyć, bo nawet najbardziej "wyszukane" maxisowe simy są nijakie i pospolite, a po za tym, każdy wie jakiego użyjesz skina, czy też może spodziewać się jakich użyjesz ubrań, fryzur etc. - każdy ma je w swojej grze. Co zaś do samego sima. Nie można powiedzieć, że jest wybitnie brzydki, ale na pewno nie zapiera tchu. Ma zbyt pucołowatą twarz w okolicach szczęki. Fajnie jak facet ma odpowiednio i nieprzesadnie rozbudowaną szczękę, ale nie pulchną. Ten odcień blondu jest totalnie nienaturalny, a akurat do ustawienia fajnego, naturalnego odcienia nie potrzeba żadnych internetowych dodatków. Blondyni nie mają zółtych włosów, tylko blond ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Według mnie z samego maxisa można zrobić coś niezwykłego.A co do sima jest ładny,tylko jak mówili moi poprzednicy ten kolor włosów jest trochę za jasny.
![]() |
#38 |
|
![]()
Sim fajny, ale nudny aż do bólu. Walnij mu jakiś zarost, albo zdób super tatuaż na ramieniu, a będzie wyglądał ciekawiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Ten sim mi się zupełnie nie podoba
Po pierwsze: Ma brzydki kolor włosów, a sama fryzura także mi nie przypadła do gustu. Po drugie: Jest bardzo chłopięcy, nie ma zarostu Po trzecie: Jest nie wyrazisty oraz nie ma stylu Po czwarte: Zawsze wydawało mi się, że prezentuje sie tu simy po to, aby innym się spodobały, a więc stosuj się do rad innych, którzy znają się na tym lepiej od Ciebie. Możesz robić simów z maxisa, ale nie oczekuj, że spotkają się one z powszechym uznaniem. Zobacz sobie na inne popularne tematy w tym dziale, każdy z tych simów jest 'zrobiony' z rzeczy z neta Z maxisa zrobić ciekawego sima jest trudniej, ale twoje simy są nudne... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|