![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna jest Anna
A Piotrnie zbyt mi podchodzi nie no nie jest zły tylko coś mnie w nim odrzuca i : Nosi moje nazwisko Kowalczyk ! heheh |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Martyna - 9/10
Anna - 8/10 Piotr - 6/10 Martyna jak dla mnie najlepiej się prezentuje. Anna hmm wolę dłuższe włosy u dziewczyn ale jej zdecydowanie bardziej pasuje do twarzy ta pierwsza zaprezentowana fryzura - moim zdaniem. Piotr - Zgadzam się z Kysiulą nie jest zły ale też mnie trochę odrzuca, szczególnie na zdjęciu drugim i trzecim, na ostatnim wyszedł najlepiej. |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Martyna jest śliczna, ma piękne, duże oczy.
![]() Anna ma za szeroki nos, poza tym jest okej, za to w drugiej wersji jest o wiele lepsza. Piotr jest nawet, nawet... ot, zwyczajny chłopak. ![]()
#35 |
|
![]()
nie lubię rudych facetów, ale ten mnie urzekł!
![]() na dodatek za sam fakt, że jest w stylu maxis match, masz u mnie baaardzo duży plus ![]() jedyne co bym zmieniła to wewnętrzne kąciki oczu, które przesunęłabym delikatnie w górę, tak poza tym, wszystko jest cacy ![]()
![]() |
#36 |
|
![]()
Dziękuję wszystkim za komentarze!
Po dłuższej nieobecności pokazuję kolejną simkę (która moim zdaniem trochę mi nie wyszła i pewnie się Wam nie spodoba, więc prosiłabym o sugestie, co mogłabym w niej zmienić): Emilia Janosz - ostra i zadziorna, kocha rocka i swoją gitarę. Obecnie spodziewa się dziecka: ![]() ![]() ![]() ![]() Ciemny makijaż jest tu celowym zabiegiem.
![]() |
#37 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dałabyś jej czerwoną szminkę i byłaby ooooooooooostra ;]
O, coś takiego jak tutaj ![]() Wygląda ślicznie, nie mam żadnych zastrzeżeń ![]() ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Ładna simka, bardzo ładna. Ale ja to ja, więc żeby ją trochę "podrasować" dałabym dla niej inny, jaśniejszy skin i z kolei ciemniejszy makijaż. Teraz simka nie wygląda tak zadziornie, jakbym się spodziewała po przeczytaniu opisu.
|
![]() |
![]() |
#39 |
Reputacja: 14
|
![]()
To jest najcudowniejsza Simka w historii cudownych Simek
![]() 2 x nieskończoność/10 |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Ta simka jest tak śliczna, że gdyby ktoś napisał inaczej, to by zgrzeszył
![]() Jest najładniejsza z wszystkich simów jakie tu umieściłaś, nie mam żadnych zastrzeżeń do jej wyglądu ![]() Czekam na dalsze "twory" i z przyjemnością daje 10 ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|