![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
No nie. Hayate przepadła
![]() No ale mam nadzieję, że szybko wrócisz z nową rodzinką! Fajnie Ci to wychodziło ![]()
![]() |
#33 |
|
![]()
Dzięki, znalazłam Abi i tego jej ojca (ojca Hayate), nie pamiętam jak się nazywał
![]() ![]() Einarr- tak, nie za bardzo wiem o co cho, ale i tak nie mam z nimi zapisu, bo.. zniknął no..Eh. Nie umiem się ostatnio wypisać? ![]() Edit: Myślę, że jest bardzo podobna. Dyplom w górę :p ![]() Postanowiłam, że będę dodawać losy Hayate i Davida... Ostatnio edytowane przez easey : 09.07.2012 - 16:51 Powód: Bo zapomniałam dopisacxd |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
kurde,szkoda Hayate...znam ten bol z zapisami i gra ;/ dlatego ja kazdego sima zapisuje w skrzyni simow na wszelki wypadek
![]() czekam z niecierpliwoscia na twoje simy i historyjki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Oj czekam czekam na dlasze cz. !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Dzięki za komentarze, miło mi że ktoś to czyta
![]() Dobra, wracam z rodziną Dawson ![]() Hayate się zdrowo odżywia ![]() ![]() Narzeczeni spędzają każdą wolną chwilę ze sobą ![]() ![]() ![]() ![]() Hayate ![]() ![]() Aisha musi jeść specjalną karmę, bo inne jej nie smakują ![]() ![]() No i trzeba sprzątać :/ ![]() ...A wieczorem wypad do klubu ![]() ![]() 'Moja babcia jest lepsza od ciebie!' Niezła polewka xD ![]() ![]() Minimagazyn (jakiś tam) zamknęli, więc wpadli do 'Karaoke Mistrza Miecia'. Mieli śpiewać, ale Hayate czuła się niedobrze i co chwilę latała do kibla... ![]() ![]() ![]() Kilka dni później odbył się wieczór panieński Hayate. (Robiłam mało zdjęć, bo się zagapiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..I wieczór kawalerski Davida ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i nadszedł ten wielki dzień.. Ślub. Przyszło wielu gości. Wymiana obrączek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krojenie tortu :3 ![]() ![]() ![]() ![]() Państwo Dawson^^ ![]() Noc poślubna ![]() ![]() ![]() ![]() +BONUS: ![]() ![]() e: jest ok.40 zdjęć ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 10.07.2012 - 13:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
O! Hayate came back
![]() Piękna jak zawsze, a na ślubie wyglądała olśniewająco. Z czego cieszą ci dwaj na ostatnim zdjęciu?;> e: Wszystkie fryzury Hayate są świetne. Zdradzisz skąd je bierzesz? ![]()
![]() |
#38 |
|
![]()
za*ebisty odcinek .! jacy oni są zakochani ♥ sweet ;* czekkkkkam na dalsze części .!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Kicaj- No nie wiem , przyszła sobie pani Zadek, a oni ją bezczelnie wyśmiali
![]() ![]() szalola- ojj dzięki ![]() |
![]() |
![]() |