![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie sie pojawił kolejny bug Kościldy
![]()
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 11
|
![]()
To nie bug, raczej niedopracowanie. Kościlda jest maniaczką porządku, nawet gdy simy coś ugotują to ona natychmiast wyskakuje z trumny by to schować do lodówki. Najlepiej jest ją odwołać na czas rodzinnego posiłku czy imprezy bo simy nie zdąża nawet skosztować tych pyszności.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
Ja właśnie tak robię, wyłączam Kościotrupa jak mi przeszkadza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Ja kościdlę włączam tylko nocą jak domownicy śpią.. A rano wyłączam i z głowy .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Ale jak się ma psy lub dzieci (nie wiem jak koty), to nawet jak śpią, to Kościlda je budzi i molestuje... Może z czasem powstaną jakieś mody dla Kościldy. Mnie ostatnio wkurzyła. Jak tak, to molestuje dzieci, a jak moi ludzie pojechali na konną przejażdżkę, a w domu został dzieciak, to zgłodniał, spaskudził się w pieluchę, a Kościlda jakby nigdy nic siedziała sobie w trumnie. Też mi niańka. Była włączona, jak moje Simy opuszczały dom, to trzymała dzieciaka na rękach, ale potem sobie poszła na przerwę. Odnoszę wrażenie, że ona molestuje te dzieciaki tylko z nudów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
A ja mam takie pytanie - jest możliwość pobrania Kościldy bez kupowania NZTŚ? Dodatek mnie kręci, ale taka pokojówka przydałaby się moim Simom ;]
|
![]() |
![]() |
#37 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ostatnio do moich simów przyszła sąsiadka i postanowiła wykąpać się nago w wielkiej wannie. Kościlda wyszła z trumny i schowała jej ubranie, więc simka musiała wracać do siebie w samym ręczniku. Nie sądziłam, że taka z niej psotniczka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 12
|
![]()
PP - nie da się. Chyba , że pokojówka zwyczajna z moda [w aktualizacjach modów jest]
![]() |
#39 |
|
![]()
Odkryłam ogromną zaletę Kościldy, jak na mój gust wartą instalacji dodatku (który pod względem postaci nadprzyrodzonych bardzo szybko mi się znudził). Może już o tym wiedzieliście, ale ja sprawdziłam to dopiero dzisiaj.
Wiemy wszyscy, że można zostawiać malucha w domu bez niani, gdy jest w nim Kościlda, ale uwaga - to nie musi być NASZ dom. Jeśli Kościlda jest uruchomiona, można zostawić dziecko u sąsiada i wyjść. Wreszcie będę miała przedszkole! ![]() ![]() Być może jest jakiś mod na zostawianie dziecka samego na innych parcelach, ale nigdy na niego nie trafiłam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Ja kościldy wcale nie używam, ale w klubie zrobiłam wyjątek. Zdziwiło mnie to, że zamiast sprzątać, ta zaczęła wypijać drinki z baru :o
![]() Kościotrup jak kościotrup, drinknąć se musi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|