![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
|
![]()
Mi tam się podoba
![]() Albus ZAWSZE SPOKO
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
Bonjour!
Moi mili, kończy się weekend, niestety. Ja miałam sporo nauki, więc co robiłam? Grałam w simsy. </3 Mam nadzieję, że ku uciesze kogokolwiek.. ![]() Ale stwierdziłam, że pogram moją odnogą La Rogów. ![]() Czyli Roveną i Ethanem.. ![]() Jak nie, to szybko przedstawiam! Rovena i Ethan.. ![]() Którzy mają córkę Erin.. ![]() I syna - Liama (który jest rudy chyba po Cassie, bo innej opcji nie widzę. :o) ![]() Tak, w tej mojej rodzinie każdy ma bliźniaki, bez mojej ingerencji. ![]() Moi piękni mają koty. Cztery koty. ![]() Nudla, Rica, Olivię i.. i... nie pamiętam. -.- No, w każdym bądź razie dwa młode i dwa dorosłe. ![]() Oto Nudle, to kocica jest.. ![]() Tutaj Rice z tatą ![]() A zdjęcia Olivii nie mam, bo nie. :< Może potem będzie.. Wspólny posiłek. To był dzień wyjazdu młodych do szkół z internatem, więc postarałam się o klimacik. ![]() ![]() Oo, moi kochani. ![]() ![]() Pożegnanie z kociakami. :< ![]() ![]() Ethan zbyt się nie przejął wyjazdem swoich dzieciaków.. Cóż, faceci. ![]() Niestety Rice jakoś tak nie polubił Erin. ;/ ![]() No i dzieciaki musiały wyjechać. ![]() Liam limuzyną do Gimnazjum Prywatnego.. ![]() A Erin taksówką do Szkoły Artystycznej Le Fromage! ![]() Wcale nie widać, która szkoła ma większy budżet. ![]() Cztery koty to było trochę dla mnie za dużo, toteż oddałam młode do adopcji. :< Muszę zmajstrować jeszcze jedne. ![]() ![]() Z okazji wolnej chaty Rovena i Ethan wybrali się na randkę. Ethan jest fee, ale nie było dla mojej Roveny lepszego kandydata, a to miejscowy.. :p ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam takie 'pozy' siedzących simów, na prawdę. Tutaj co prawda powinni mieć na odwrót, ale i tak je lubię! ![]() No, i to tyle. Następnym razem pewnie zagram już Wizzami, stęskniłam się za magią i lataniem. :< Dobranoc. ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
ejejej, nie mialam czasu na komentowanie i nadrabiam. Czemu tak malo Albusa? I Harry jako nastolatek bedzie fajnym ciachem, tak czuje. (; Natomiast Ethan i Rovena tworza fajna rodzine, szkoda tylko ze oddali te malenstwa... Poza tym uwielbiam takie fotki ze zwyklej rozgrywki. ;>
Ta rodzina to fajna odskocznia, ale wracaj juz do tamtej ;D.. i dziekuje za Albusa w poprzednim poscie ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Reputacja: 22
|
![]()
Nudle jest słodziutka.. a te zdjęcie z tatą w kojcu
![]() Nie wiedziałam że kotek może tak do sima na nóżkę wskoczyć Fotka pocałunku na ławce jest taka romantyczna.. Fajnie, trochę będą mieli luzu od dzieciaków, więcej czasu dla siebie
![]() |
#36 |
|
![]()
A mnie zachwyciły kociaki
![]() ![]() Ciekawe jak będą wyglądać bliźniaki kiedy wrócą ze szkoły z internatem...
![]() |
#37 |
|
![]()
Jednymi słowy: słodka rodzinka!
![]() Kociaki są słodkie, a Rovena i Ethan tworzą śliczną parę ![]() Zgadzam się z Kicajem, ciekawie, jak będą wyglądały bliźniaki po powrocie ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Cześć!
![]() Ponieważ 'klient nasz Pan' wczoraj zamiast uczyć się do jutrzejszego sprawdzianu z matematyki grałam Wizzami. :3 Bez przedłużania.. Stephenowa zainstalowała aktualizację. ![]() ![]() ![]() ![]() Taka tam klata Albusa. :o ![]() ![]() Dopiero teraz zwróciłam uwagę na te świetne kolory przy zachodzącym słońcu.. Co jak co, dopracowana gra. ![]() ![]() Harry miał mieć wkrótce urodziny, więc korzystał z przywilejów bycia dzieckiem i płatał psikusy na prawo i lewo. ![]() ![]() Kocham go! ![]() Rodzice przypomnieli sobie o urodzinach synka, więc czym prędzej wyskoczyli z wody i nawet się nie ubierając pognali na miotłach do domu. ![]() ![]() ![]() Mówiłam już, że moja Kościdla jest alkoholiczką? :o ![]() Party hard ![]() Uwielbiam ją? ![]() ![]() Tadam! Wiem, mógłby być ładniejszy. Chyba jednak te włoski są zbyt ulizane, haha.. ![]() ![]() Rodzice też świętowali.. ![]() Wkurzają mnie zombie stojące całą noc pod moim domem i wołające, że chcą zdrzemnąć się na moim fotelu. -.- ![]() ![]() Szlachcic powrócił. ![]() ![]() Rodzice dostali darmowe wakacje.. ile błysków..;o ![]() A Harry znalazł kota! Ale nie przygarnął go. :< ![]() Już stresuje się studniówką.. ![]() ![]() Czatuje z jakąś żabką. :o ![]() Rodziców nie ma, więc co? Impreza! ![]() Aha.. ![]() Oo, dał żabce całusa i ona już nie jest żabką. ![]() ![]() Ooo, policja jedzie, czas się zwijać. ![]() ![]() Booonus! Przed przemianą wyglądał jeszcze gorzej.. ![]() ![]() Dziękuję, idę się uczyć, dobranoc. ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Ahahahah, szlachcic
![]() Zdziwiłam się, że nikt nie skomentował... Ja też ![]() Kurcze mi się nie pokazują skrzyła wróżkom :? Albus ![]() ![]() ... .. . .. ... Harry! ![]() ![]() No i w ogóle masz taich slicznych simów, simki no i zazdroszcze, no i ide, no i bo sie wkurzylam, bo ci zazdroszcze :< świetne zdjęcia ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Hah, zabawny odcinek, podoba mi się
![]() Szkoda, że Harry urósł, był słodkim, małym czarodziejem. Niezłe było Party Hard, aż sama bym sobie takie zrobiła ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|