![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za te 2 komentarze, zawsze coś
![]() Też lubię Deana, a to dlatego, że nie jest mój (zagadka rozwiązana) byłam pewna, że wiem skąd go ściągnęłam, ale nie mogłam go znaleźć teraz :c Rodzina Nix: część druga Po pożarze Dean i Lirael w pewien sposób się do siebie zbliżyli i nawet posiłki razem jedli! ![]() A jak Dean umył naczynia to już w ogóle cuda się działy. ![]() Pewnego razu podszedł do dziewczyny i zaprosił ją na wieczorny spacer po plaży, Lirael nie mogła odmówić. ![]() W oczekiwaniu na randkę (nie była pewna czy powinna tak to nazywać, w końcu nigdy nie wiedziała o co dokładnie chodzi jej współlokatorowi) różowo-włosa odwiedziła park wróżek czy jak to tam się nazywa. Zebrała pszczeli miód i nawet ją nic nie ugryzło! aż mi się Florence przypomniała ![]() Złapa ślicznego motyla i sama z siebie go wypuściła, głupia. ![]() Podjęła się także poszukiwania wróżek, ale do domu wróciła tylko z kilkoma nasionami. ![]() Akurat podjechał wóz z lodami, przy nim każdy sim wygląda jak małe dziecko XD ![]() Lirael zasadziła nasionka znalezione w parku, w ogóle ta dziewczyna ma już chyba każdą możliwą zdolność rozwiniętą na 1 poziom XD ![]() ![]() Wieczorem z pracy wrócił Dean, który piął się coraz wyprzej po szczeblach kariery i zarabiał naprawdę niemałą sumkę. ![]() No i wybrali się na spacer. Znowu złapał ją za rękę, Lirael nie potrafiła stwierdzić czy to się dzieje naprawdę czy może to tylko sen. ![]() Praktycznie ze sobą nie rozmawiali (jak zawsze) tylko szli i już dziewczyna miała zaproponować powrót do domu i zamówienie pizzy, gdy Dean przyciągnął ją do siebie i - uwaga... ![]() PRZYTULIŁ. ON. Zawsze taki cichy i tajemniczy, ponad wszystko i nad wszystkimi. Nie mógł nic poradzić na naturalny urok i uroczą niezdarność Lirael. ![]() Wrócili do domu i Dean w jednoznaczny sposób położył dziewczynę na łóżku, chyba nie muszę mówić jak to się skończyło ![]() ![]() I moje ulubione zdjęcie, gdy Lirael żegnała rano chłopaka na ganku ![]() ![]() Wubwub pełnia :3 ![]() Piękna pani numer 1 która pozżerała dopiero co zasadzone roślinki, nieładnie. ![]() Ta dziewczyna musi się zaprzyjaźnić ze wszystkim co widzi. ![]() Piękna pani numer 2 ![]() Dean to mój słodki pracoholik, w dzień praca, w nocy praca. ![]() Niespodzianka, która nie była niespodzianką, ale okej, a więc, Lirael w ciąży. Taaaak ma na sobie strój kąpielowy, cały czas będzie w nim chodziła, nie moja wina XD ![]() Zaczytana w książce rodzeniu czy czymś (pewnie od Cichopek). ![]() Czas powiedzieć przyszłemu tatusiowi o wesołej nowinie! ![]() Tak bardzo się ucieszył, że aż się oświadczył z wrażenia. ![]() +cośtam co nie miałam gdzie wstawić ![]() PIĘKNY DERP ![]() ![]() ![]() dużo zdjęć dzisiaj cobyście głodni nie byli dziecioki smacznego
![]() |
|
![]() |
#32 |
|
![]()
Jest super ! Masz prześlicznych simów, zazdroszczę!
Lubię twoją historię ![]() Dean i Learel (nie wiem, jak to się pisze) tworzą cudną parę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
Ej.. podeślij proszę nam tego ciastka. Proszę.
![]() Uwielbiam Twoją rodzinkę, poza tym oni są tacy.. uroczo naturalno romantyczni. ![]() Czekam na więcej! ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie zauważyłam odcinka nr 1 . dopiero teraz się skaplam :¢
Świetny odcinek. Aż chce się grać. Tylko niech będzie dziewczynka c:
![]() |
#35 |
|
![]()
twoi simowi są przepiękni
![]() No i proszę, Dean okazał jakieś uczucia. Wreszcie!! tylko czemu musi ją przytulać z taką kamienną miną ??? czekam na jego uśmiech ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Lirael jest prześliczna, a Dean to istne ciasteczko :3
Czekam na bobaska, więcej :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dean jest całkiem całkiem
![]() Trochę szczęścia i może pozostanie następcą Roberta (jako bożyszcze tłumów)? Och, uwielbiam wrednych badassów, tylko szkoda, że go tak łatwo dałaś odkryć ![]() Lirael ma ciekawą urodę, ale ma bardzo dziecięcą twarzyczkę, więc dziwnie wygląda z brzuchem ![]() Hm...Raz ją dotknął i od razu do łóżka, a zaraz po tym ciąża?! ![]() WHY? Czy oni nie wiedzą o antykoncepcji? No prosz Cię ![]() Dean ma fajną, obcisłą bluzkę :> Wyślesz? Seksi zombie ![]() Podsumowując: + za Deana + za obróbkę zdjęć 11 minusów za zaciążenie Lirael ![]()
![]() |
#39 |
|
![]()
dziękuję za wszystkie komentarze (>'3')>
Dean widzę ma fanki ![]() ale mi się jakiś taki nijaki wydaje, nie wiem czy go lubię xD może lubią nie wiem jak wy, ale ja nie dodaję tu KAŻDEJ sekundy z życia simów, bo mi się nie chce/nie mam czasu gram sama dla siebie, tutaj dodam kilka zdjęć i wyjdzie z tego jakiś zlepek, a że wszystko jest szybkie i nagłe - ja się nie cackam, dzieci róbta i tym bardziej pisać nie umiem, co ja, z czarnolasu?
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
dzisiaj tylko kilka zdjęć mojego przyszłego męża
![]() Rodzina Nix: część trzecia No to pograłam sobie trochę i jak łatwo się domyślić, Lirael w końcu urodziła. Chciałam dziewczynkę, na nieszczęście (albo i szczęście) urodził się chłopiec, a że nie mam zwyczaju ingerować w wygląd/płeć urodzonych simów, tak już zostało. A więc, przedstawiam Josha :3 ![]() Niemowlakiem był dosłownie przez kilka sekund (na potrzeby zdjęcia), a potem od razu zamieniłam go w berbecia co by nie ryczał całymi dniami. ![]() Na początku zdziwiłam się, że chłopiec ma różowe włosy i chciałam to zmienić, ale zostawiłam mu jego "naturalny" kolor - wydaje mi się, że nie wygląda najgorzej ![]() ![]() ![]() Pięknie razem wyglądają ![]() ![]() Nawet Dean zainteresował się dzieckiem i z sam siebie zaczął się z nim bawić! ![]() ![]() jak już wspomniałam na początku tylko kilka zdjęć, bo nie chce mi się ich robić i nadal czekam na cpr ;_____;
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|