![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
To tylko gra i jakoś nie wyobrażam sobie żeby dalej tą myśl rozwijać.
Przypominam że dzisiaj odbędzie się czat producentów gdzie zostanie zaprezentowany ostatni dodatek do gry. ________________________________ OKŁADKA NOWEGO DODATKU, NOWE SCREENY I COŚ O AKCESORIACH http://www.simowie.info/News:Into_th...datku_23.07.13 http://www.simowie.info/News:Filmowe...reeny_23.07.13 Ostatnio edytowane przez Damian : 23.07.2013 - 14:44 |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 11
|
![]()
no i zapewne na tym czacie zostanie tez zaprezentowany zwiastun tego dodatku czego się już doczekać nie mogę. I dobrze że to już ostatni dodatek bo w końcu spokojnie będę sobie mogła kolekcję 3 uzupełnić nie spiesząc się. Bardzo mi się podoba okładka tego dodatku i kilka nowych screenów z niego
![]()
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy ta simka ma plecak odrzutowy? CZY TU BĘDĄ ODLOTOWE AGENTKI?!
![]() Coraz bardziej nie mogę się doczekać, ciekawe, czy będzie możliwość zamieszkania w przyszłości - tak wnioskuję po czwartym screenie. Co do akcesorii - mogą być, ale nie sądzę, żeby moi simowie chodzili w czymś takim po mieście. Jak już to coś na dzień grozy, ale to i tak bez sensu kupować akcesoria tylko na jeden dzień... Może kupię kiedyś, ale z pewnością nie od razu po premierze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Obejrzałam ten czat. Trochę śmiesznie, że mieli te problemy techniczne z demem Into The Future, ale ja osobiście zmieniam swoje zdanie o 180 stopni! Lubię takie cudaczne, "nowoczesne" gadżety, zakochałam się w robotach i jetpack'ach (widziałam tam też chyba deskolotki, z "Powrotu do Przyszłości"). Do tej pory roboty niezbyt się im udawały, co tu dużo mówić, jedyna "Pomoc Domowa", jaką EA Games oferuje, a jest w miarę do rzeczy, to... Kościlda! W jedynce mieliśmy Kościldę i Servo i to byli genialni służący, dlaczego? Bo nie byli sterowalni, nie zabierali miejsca w rodzinie i nie interesowały nas ich potrzeby. Obawiam się, że nowe roboty z dodatku mogą wyglądać oszałamiająco, ale znudzą mi się przez ich sterowalność, potrzeby i cechy charakteru, które podobno będą posiadały. Gdzież jest Servo z jedynki, mieszkający w swojej "szafie" i nie wtrącający się do życia swoich właścicieli...? Ale system budowy robotów jest świetny i mam nadzieję, że tego nie schrzanią...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Tak jak myślałam, dodatek nie robi na mnie szału. Nie lubię takich klimatów.
Akcesoria za to prezentują się bardzo ciekawie. Jakbym była zmuszona do wybrania między "Into the Future" a "Movie Stuff", wzięłabym akcesoria filmowe. ![]()
![]() |
#36 |
Reputacja: 11
|
![]()
ten dodatek zapowiada się Wspaniale te meble i w ogóle. Już sobie wyobrażam jak któreś pokolenie moich obecnych simów wybierze się do przyszłościowego otoczenia.
Albo cała rodzinka.
![]() |
#37 |
|
![]()
No i tak jak myślałam będą deskorolki. BARDZO znajomo wyglądające
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Myślałem, że będzie można odwiedzić i przeszłość i przyszłość - zawiodłem się, bo można skoczyć tylko do przyszłości. I zawiodłem się zwiastunem. Wygląda jak zwiastun akcesorii
![]() |
#39 |
|
![]()
Też obejrzałem czat i straaaasznie podobają mi się te latające samochody , białe , z zielonymi drzewkami , z górami/skałami nowoczesne miasto. I te przenoszenie się przez portal, te roboty mmmmm ja już chcę ten dodatek !!
Na SimFans.de znalazłem niemiecki trailer dodatku - http://www.simfans.de/?subaction=sho...from=&ucat=37& Ostatnio edytowane przez Björk : 24.07.2013 - 01:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie zarzekam się, że nie kupię tego dodatku, ale po obejrzeniu zwiastuna jestem nieco zawiedziona. Nie przepadam za nowoczesnością i jeśli już moje simy mają podróżować w czasie, wolałabym, żeby podróżowały do przeszłości
![]() Czuję, że będzie to kolejny dodatek, który mnie roczaruje. Dwójko wróć ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|