![]() |
#32 |
Reputacja: 11
|
![]()
Biznes-"Rekin Biznesu" 2,100 dziennie.
Naukowiec-"Szalony naukowiec" 2,333 dziennie. Sport-"Legenda sportu" 3,022 dziennie Złodziej-"Mistrz złodzieji" (czy jakoś tak) 1,950 dziennie Tylko narazie takie prace poznałem jakie na końcu są zarobki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
ja nie mam simsó2 ale wiem że jako policjant czy jakoś tam (chyba nie jestem pewny) na końcu jest się superbohaterem i zarabia się ponad 1500 bo mój kumpel nim jest
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanie:
w simsach zwyklych byl bodajze taki zawod kelner czy cos w tym stylu ze mozna bylo zostac aktorem itd. Dlaczego nie ma tego zawodu w TS2 :\ czy jest jakas mozliwosc sciagania nowych zawodow? |
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytat:
tutaj też jej nie ma. Dlaczego? bo Maxis chce zrobić jakieś dodatki. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
mam pytanie. Moglibyście podac jakie moga pojawić sie problemy do rozwiązania i w jakiej karierze? Nie musi być odpowiedzi! Same pytanka! Po co mi to? Miałam te karty chyba tylko 3 razy i chciałbym sie dowiedzieć co może być!
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Karty... heh... w przypadku złodzieja pojawiła się karta, że ucieka sim przed policją i ma do wyboru jechać autostradą, albo bocznymi uliczkami. Dwa razy autostrada była poprawna. U naukowca, pojawila się karta o tym, że odkrył jaskinię z jakimiś malowidłami i był wybór wejść do niej samemu, albo powiadomić kogoś z uczelni. Pierwsza opcja była błędna. W przypadku karty, w której simpansica może wypełnić ankiety jakieś tam, lepsza była odpowiedź, żeby pozwolić jej wypełnić niż powiedzieć "co myśli". U sportowca, karta iż ktoś tam zgubił ochroniacz na kolana i sim może go oddać, albo schować. Dwa razy schować, bylo poprawne. Inna karta w tej karierze, że drużyna się pochorowała i mogą albo pić ziółka albo oddać się w ręce masażysty, czy jakoś tak. Nie pamiętam odpowiedzi. Jeszcze innym razem, jako trener, musiano zrobić cięcia w budżecie albo przez ograniczenie wydatków, albo przez zwolnienie zawodników. Dobra była odpowiedź pierwsza. U kucharza mogła mi simka napisać książkę kucharską o potrawach wegetariańskich albo azjatyckich. Azjatyckie okazały się ok. Więcej nie pamiętam ![]() edit: aha, w medycynie, mogła pielęgniarka jechać do wypadku po chodniku albo pobiec. Lepiej było biegnąć ![]() w biznesie, podsłuchała mi simka rozmowę o chyba sprzedaniu restauracji i było pytanie, czy ma powiedzieć o tym szefowej, czy nie. Lepiej było powiedzieć. Ostatnio edytowane przez rainne : 29.10.2004 - 19:39 |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem w ts2 jest zbyt mało karier. Nie mam zbyt dużego wyboru więc prawie wszyscy moi simowie mają tą samą kariere :/ Kurcze... niech Maxis pomyśli o tym w dodatku !
Zauważyłam w medycynie jeszcze jedną kartkę. Że do szpitala przyszedł jakiś gościu z lamą i kim się zajme :] I w kucharzu, że panuje jakaś banda dzieciaków i nie dają kasy i czy mam zrealizować ich zamówienie czy nie. Wybrałam, że nie i mnie z pracy zwolnili :] Ostatnio edytowane przez Rilla : 30.10.2004 - 09:49 |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Dzięki... ale zauważyliście, że często to co wydaje nam się poprawne jest błędne? Dzisiaj miałam coś takiego: Marysia dowiedziała się o czymś tam i ma do wyboru: zjeśc obiad lub kupić Mrówki zabawki. Wybrałam Mrówki i straciłam 1 punkt charyzmy, bo dziecko połknęło jakąś część. Ma ktoś jeszcze co innego?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
A ja bym wolała innego rodzaju kariery :( | Kremówka | The Sims 1: Rozszerzenia | 19 | 30.05.2004 09:01 |