Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.11.2003, 16:07   #31
Czerwone jabłuszko
Guest

Domyślnie

,,Zemsta pokojówki"od.4

Marysia przyniosla Constance sniadanie i lekarstwa

Constance wypila leki zjadla sniadanie i przebrala sie

Pierre przyszedl zniesc ja na dol

Na dole

Constance zle się poczula, zaslabla, stracila przytomnosc..Pierre zaniosl ja do lozka

Constance nie spala tylko myslala o swym kochanym mezu ...,,Jaki on czuły...tak się o mnie troszczy’’...

Tymczasem on troszczy się również i o kogos innego

Maria i Pierre poszli się pobzykac do pokoju dziadkow...

Dla niepoznaki Marycha ścieli łoże...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.11.2003, 21:43   #32
Lori
Guest

Domyślnie

Ania w wielkim mieście odc 1

Ania jest młodą i bogatą osobą która miała wprost przed nosem wielki świat gwiazd i znanych osobistości bo do nich należy

Poziom luksusu podkreślały dwie urocze pudliczki : Annelora i Klotylda

Jej służaca Merry Willems uwielbia w przeciwieństwie do innych służących - sprzątać .

Ani znudziło się już nic nie robienie w domu a więc zadzowiniła po autobus na starówkę :

Tak nie mylicie się ulubione miejsce Ani na starowce to dzielnica sim - dzielnica wielkiego świata !

- O dzień dobry Tiffany !
- Dzie dobry Aniu !

Ania zas postanowiła pójść do wrózki a przepowiedziała jej : Uważaj na siły natury !
ciekawe czy się spełni - Pomyślała Ania

The end of part one
C.D.N.

stare 21.11.2003, 20:07   #33
Czerwone jabłuszko
Guest

Domyślnie

,,Zemsta pokojówki" od. 5
Po poludniu...

Pierre zabral się do pracy a Jean zapadl w pijacki sen

Sophie ogladala gwiazdy..

Maria wykonywala swoje zwykle prace...

Jaques gral w pilke

Constance coraz gorzej sie czuje…nie moze juz nawet spac..
c.d.n
(transfer przekroczony...)

stare 25.11.2003, 10:35   #34
Czerwone jabłuszko
Guest

Domyślnie

,,Zemsta pokojówki"od.6

Pierre nie zjadl z rodzina kolacji...zamowil sobie telepizze..miał tyle pracy...

Constance nawet z powodu choroby nie przestala grywac na fortepianie...to jej pasja..

Maria po skonczonej pracy karmila ryby

Pierre wolal posilek w samotnosci...nie mogl patrzec na swoja zone...sumienie go gryzlo

Marysia go zawolala...

i ucalowala na powitanie...

,,Wszyscy w domu spia”- pomyslal Pierre ,,Nikt nas nie zauwazy”

Pierre musial isc do swego biura dalej pracowac... Rodzinna winnica to chyba nie był najlepszy pomysl

no i z nadmiaru pracy zasnal

Tym czasem Marysia poszla do piwnicy...

Oj! Constance nie spi...i zauwazyla sluzaca!

a co to??? Maria bierze ktoras z tych starych, zapomnianych rzeczy

Glupia Marycha
Postanowila wziazc ze soba ów tajemniczy przedmiot by nikt go nigdy nie znalazl.......
c.d.n
PS:versace,jesli nie masz co pisac to nie pisz

stare 21.12.2003, 01:36   #35
Nana
Guest

Domyślnie

~~~~ .: Fotostory przeniesiona do Fotogalerii :. ~~~~

stare 31.12.2003, 00:37   #36
Lori
Guest

Domyślnie

Pamiętnik Gwiazdy :

No ! Czas do Pracy ! Na szczęście pojadę do niej luxusową limuzyna matki Flaming :

Mam nagrać piosenkę "Bored My life" . Kocham Metal więc pójdize łatwo !

No i zaczęłam śpiewać :

Oj ! Nie będe wierzyć pozorom wychodizło mi źle ! Ale to z powodu tego gorącego powietrza które mie dusiło :

Potem trzeba było nagrać teledysk pop - fuuuj ! Mój manafer to jakiś głupek jeśli myśli , że taki kicz da mi większą popularnosć <_< :

Dziwne ale wychodizło . Pewnie dlatego że tam jest klimatyzacja :

Kopnłą mnei zaszczyt występowania w filmie razem z Kamilem Ktosiem ale tam było gorąco i zemdlałam w scenie umeirania :

Mnie niepryztomną lekarze przewieźli do domu a ja obudziłam ise na własnej kanapie dziwiąc się ze jestem w domu :lol: :

O 8:00 zjawił się Alfred - moj lokaj a zarazem qumpel a więc opowiedizałam mu tą zabawna historię :

stare 13.01.2004, 13:32   #37
sephora

Reputacja: 10
Domyślnie

DROGA DO SŁAWY!WYSTĘPUJĄ:
INEZ KORTES

CZWARTEK KORTES

PABLO CIUPAS

TEODORA I TEODOR KORTES

ELZA PARUFFKA

I inni

Byłam młodą duszą, która pragnęła dojść na sam szczyt i udowodnić matce starej wyjadaczce, że jestem cos warta.
Z ostatnimi pieniędzmi przy duszy wyruszyłam na podobój świata.

Od razu poznałam agentkę, która zgodziła się być moim menadżerem...postawiła jeden warunek! Muszę zmienić IMAGE!

Tak, jak radził mi mój agent postanowiłam kupić sobie jakąś kieckę!

Przymierzałam jedną...

...po drugiej.

Stwierdziłam, że nie mogę zmieniać się na siłę i pozostałam przy tym, co lubię.

Mój IMAGE będzie taki, jak ja chce!

Na początku nikt nie chciał mnie słuchać, czyżby przez mój wygląd? Wiem, że głos mam niezły, więc co jest źle?

Zapomniałam o tym, co mówił mój agent, gdy wykonywałam swój przebój przyszła moja idolka! Alicja Ślizga!

Im dłużej śpiewałam, tym więcej ludzi chciało mnie słuchać...

Tak, zaczęłam zarabiać pierwsze pieniądzę.

Jednak nikt nie wiedział, że tak naprawdę mam dwie osobowości...

...gwiazda showbiznesu i wredna czarownica.

Rodzice moi byli prostymi rolnikami.

Więcej już wkrótce Po prostu teraz tak dużo ludzi robi fotostory odczekam trochę...a poza tym dużo czasu zajmuje mi wgrywanie na serwer....
czytać!!
sephora jest offline  
stare 14.01.2004, 14:38   #38
sephora

Reputacja: 10
Domyślnie

Galazek czy mi się wydaje czy ty się mądrzysz? liop teraz to ja bym wiele zmieniła Galazku czyżbyś był zły? za to, że jest to historia miłosna? przecież życie bez miłości podobno sensu nie ma...

Ja i tata byliśmy dobrymi przyjaciółmi

Od kiedy zostałam gwiazdą naprawdę mi się nudziło, wzywałam striptisera...miałam przecież tyle pieniędzy.

...tan akurat był przystojny...

Bardzo mi się podobał....teraz wiem, że chce mieć kogoś sobie bliskiego...

Postanowiłam zatrudnić kamerdynera, by z nim czasem poplotkować! Było to dość żałosne, ale on okazał się fajny

Jedyną bliską mi osobą, była narazie tylko kobieta....Marilyn Monroe.

Często chodziłyśmy razem na sushi.

Rozumiałyśmy się bez słów!

Od pewnego czasu(sława), na krok nie odstępowali mnie fanatyczni fani

Postanowiłam dać ogłoszenie w gazecie, iż szukam ochroniarza, nie wszystko można załatwiać za pomocą magii

Kandydat nr.1 zjawił się po godzinie od wydania ogłoszenia. Przyniósł kwiaty! Nie cierpię takich kwiatów! Odpada!

Kandydat nr.2 zrobił to samo, więc udawałam, że nie ma mnie w domu!

Kandydat nr.3, przyznam, że od razu wpadł mi w oko! Taki przystojny...i elegancki! To jest to!

Był podrywaczem i to mi się w nim właśnie najbardziej podobało...był taki sexy.

Bardzo go polubiłam, ale wszędzie musieli za mną chodzić rodzice.

Od tej chwili był ze mną wszędzie....

...nawet przy kupnie bielizny.

Gdy nam się nudziło zapraszał mnie na kolację, był taki szarmancki...

...przy nim wreszcie czułam się bezpiecznie.

W końcu zrozumiałam, że go kocham...wiem też jednak, że on ma już dziewczynę...ale jestem przecież czarownicą!

Postanowiłam zwabić ją do siebie i ....delikatnie porozmawiać, ale gdy zobaczyłam kwiaty w jej ręcę postanowiłam, że ona...

zginie śmiercią tragiczną!

Usunęłam ślady po zabójstwie i mogłam być szczęśliwa!

Akurat przechodził koło mojego domu, więc chciałam go pocałować, ale on mnie odepchnął!

to jeszcze nie koniec....

nie wiem jak u was ale u mnie sie nie wyswietla wszystko przez interie postaram sie to zmienic...
sephora jest offline  
stare 17.01.2004, 10:10   #39
Czerwone jabłuszko
Guest

Domyślnie

oto zapowiedz mojego najnowszego fotostory-telenoweli ,,Rosaura"

chcieliscie tasiemca to bedziecie go miec

stare 20.01.2004, 15:16   #40
Moth
Guest

Domyślnie

A oto pierwsza moja zrealizowana historyjka na tym forum ...
=====ViViane======
Odcinek .1

Na imię mam ViViane i mam 18 lat .. nie ważne gdzie mieszkam ... nie jestem tu po to aby streszczać wam ostatnich 16 lat mojego życia
Opowiem jedynie o pewnym zdarzeniu ,które było wręcz punktem zwrotnym w moim życiu ... było to niecałe 2 lata temu :

Od około 12 lat mieszkałam jedynie z matką , Ojciec odszedł gdy miałam 4 lata ...
I nie mam całkowicie do niego żalu , gdyż wiem ,że to nie jego wina .Mieszkam z nią sama .. Byłam strasznie samotna .. matka pracoholiczka non stop siedziała w firmie i nie poświęcała mi nawet sekundy w czasie swojego dnia ... Miałam dziadków i to mogłobyć rozwiązaniem moich problemów jednak matka zabraniała mi się z nimi widywać ... wiem ,że to pozostałość po ich dawnym konflikcie od ,którego nie miałam z babcią żadnego kontaktu ... Czułam się naprawdę samotna .. Mój własny dom ,który zdawaćby się mogło jest jedyną oazą w zyciu człowieka wydawał mi się obcy i niegościnny ... Starałam sie w nim przebywać jak najmniej jednak gdy było mi naprawdę ciężko często malowałam ...

Jednak matka od pewnego czasu stawała się nie do zniesienia ... robiła mi ciągłe awantury jak chociażby za niezjedzone śniadanie na kolczyku w nosie kończąc ... miałam jej naprawdę szczerze dosyć !!!!!

Wreszcie zbuntowałam się i powiedziałam jej wszystko co o niej sądzę ... i dodałam również ,że nie mam zamiaru dłużej jej znosić i ,że przeprowadzam się do dziadków .... Matka zareagowała tak jakby od dłuższego czasu na to czekała i powiedziała : Jesteś taka sama jak twoja szurnięta babka ... !!! Proszę wyjeżdżaj sobie jesteś już prawie dorosła ... siłą cię zatrzymywać nie będę ....

Jeszcze tego samego dnia spakowałam swoje rzeczy moją sztalugę , farby oraz płutna ... i byłam gotowa do wyjazdu .... Matka chcąc jakoś może załagodzić sytuację (Widocznie nie chciała się ze mną rozstawać w kłutni) Poinformowała mnie ,że mnie podwiezie ... oczywiście nie było to moim marzeniem jednak nie chcąc robić matce przykrości zgodziłam się .... Całą noc spędziliśmy w samochodzie ... przyjechałam około 12 rano. ...

Nareszcie uwolniłam się od matki ... spojżałam na dom, był taki sam jak w dzieciństwie ... Miał ten sam mroczny klimat ... jednak w środku był bardzo przytulny .... Matka pomogła wyciągnąc mi moje bagaże i od razu pojechała ...
Hmmmm mogła chociaż przywitać się z babcią ... ale nie przejełam się tym za bardzo gdyż byłam bardzo szczęśliwa .... Dziadkowie przywitali mnie ciepło co było dla mnie dużym zaskoczeniem ...

Mój pokój był bardzo skromny ale był za to bardzo przytulny i szybko się w nim zaklimatyzowałam ...

Zaraz później babcia zawołała mnie na obiad .... Upiekła przepyszne ciasta .. !!!!

Już po kilku dnaich poczułam się "jak u siebie" Chociaż na początku nie wiedziałam za bardzo o czym będę rozmawiać z dziadkami . Jednak wszystko okazało się tylko moimi obawami ... babcia szybko podszkoliła mnie w kuchni

A dziadek nauczył mnie wytłaczać wino ...

Czas mijął szybko nim się zorientowałam mineły już 2 miesiące ...Jednak zauważyłam też ,że dziadkowie się zmienili ... mieli między sobą jakieś sekrety ...
Dziadek wiecznie przesiadywał w ogródku ...

A babcia była pochłonięta jakimiś ksiązkami kucharskimi ...

Znowu poczułam sie samotna ...

Ponieważ zbliżały się moje urodziny myślałam ,że chodzi tu o jakiś mały spisek mający na celu zatajenie niespodzianki ,którą mogliby przygotować ... Pewnego dnia zauważyłam ,jak babcia wchodzi do starego nieużywanego pokoju ...

Postanowiłam ją śledzić ...

Ona podnosi klapę od jakiejś tajnej skrytki... Tak To pewnie TAM jest moja niespodzianka ...

iiiiii ????? KONIEC ODCINKA !!!!! nastepny już niebawem a w nim dowiecie się ...

- Czy Viviane odkryje swoją niespodziankę ....???
Zapraszam do nastepnego odcinka ...

I jak wyszło ???

.:GGA:. jest pod wrażeniem :o Daj ciag dalszy bo sie nie mogę doczekać :lol: hihihiii..

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania