![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Hmmm... Mój pierwszy post
![]() Gram od samej premiery i nigdy nie mogłam z Kosiarzem bara - bara... Ale teraz mam hacka, który umożliwia mi zmienianie wieku, zmianę aspiracji, możliwość rodzenia bliźniąt (nawet obcych) i możliwość wyboru osoby z którą chce się mnieć dziecko... No i tak się wczułam w uśmiercanie moich simów i rodzenie kolejnych, że pewna simka miała dziecko z KOSIARZEM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.s. Kosiarz fajnie wygląda na zdjęciu rodzinki... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytat:
obraz do teleportowania mam.. znaczy.. ty masz kostkę a ja obraz i w nim mogę wybierac kogo chcę teleportować.. proszę daj tego hacka z bliźniakami ![]() a co do tematyu.. czy nerwus ma w swoim drzewie genealogicznym tatusia kosiarza? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
no coz.... :witaj: saro lee, a podobno jak umiera ostatni sim na działce to przychodzą takie babki w hawajskich ciuszkach
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
A u mnie Kosiarz nic nie robi.... Emeryt umiera (jakoś nie chcą mi umierać wcześniej) dostaje złoty nagrobek... Kosiarz z panienkami w ciuszkach się rozmywa i tyle.... Nie chce ani oglądać telewizji ani nic....
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Dajcie screena z Mrocznym Kosiarzem w rodzinie, plis plis pliiiiis!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Guest
|
![]() Cytat:
To jest link do obiektu właściwie... Nie chce mi się go drugi raz opisywać, bo przed chwilą napisałam tak dużo i ładnie, a wyskoczyło mi, że nie zalogowana jestem, choć byłam i wszystko zniknęło ;( Myślę, że sobie poradzicie... ![]() http://forums.modthesims2.com/e107_f...tor_1.1new.zip |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Ja rpóbowałem Oliwką zrobić bara bara z kosiarzem i utopiłem tą dziewczyne co z nią mieszka odpręzałem sie i się nie dalo a co d otego czy kosiarz to kobieta czy nie to chyba to kobieta bo jak wszsycy umra to jest ten komunikat co tak naprawde weimy o śmierci i tam pisze że chiałaby spotkać sie z jeźdcami apokalipsy
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|