Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.03.2004, 11:32   #391
Nyśka
Guest

Domyślnie

Ja też nie wierzę w to że istnieją zielone smoki!!!!! A ten zielony smok na okładce to tylko chwyt reklamowy (jak ktoś wcześniej napisał). Bo przecież jak by były to by ktoś go już miał.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.03.2004, 11:43   #392
Smerfecia
Guest

Domyślnie

Mi czerwony smok Płomyk wszystko palił bo niemiał co jeść(Żadnych kwiatów a smakołyka miałam tylko jednego) ale jak by miał to pewnie też by palił..z tego co mówicie...
ja znowu kupie smoka i spróbuje zrobić tak że będę BEZ PRZERWY go lulać itp. [jak sim sie zmęczy to go skasuje(move_objects on)]
i może będzie zielony? ale szczerze mówiąć.............WĄTPIĘ....ale mam taką maciupką nadzieje

stare 14.03.2004, 18:15   #393
Nyśka
Guest

Domyślnie

Zielone smoki istnieją!!! Może go mieć każdy jeśli ściągnie go z internetu. A z jajka napewno się nie wykluje.

stare 14.03.2004, 18:50   #394
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Ściągnelam trzy smocze jaja z neta. Żółty, czerwony, fioletowy. I później ściągnełam jeszcze jakiegoś to on jak się wykluł nie było widać ciała tylko same skrzydła i nazywał się Ceasar.

stare 14.03.2004, 19:06   #395
Raf_use
Guest

Domyślnie

Ludzie dziwie sie wam, jak dlugo mozna gadac o tym samym...czesc z was z maniackim uporem powtarza tresci opisane w tym temacie wczesniej. Chyba wogole malo kto przeczytal go od poczatku, a warto... Pozatym kilka stron wczesniej napisalem, ze zielony smok NIE ISTNIEJE i podalem jak to sprawdzic Chyba ze sobie z netu sciagniecie zielonego, sam tak zrobilem W kazdym razie nie nazywa sie "Lisc" jak jeden z uzytkownikow probuje nam wcisnac. :lol:

stare 16.03.2004, 15:55   #396
Karo
Guest

Domyślnie

Ja miałam żółtego,czerwonego i fioletowego.Tylko żółty był łagodny.Reszta to podpalacze.Czy ktoś wie jak długo smok jest dzieckiem?

stare 16.03.2004, 17:57   #397
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Jak to dzieckiem?! Te potwory rosną? No nie a mo ciągle próbuje wzbić się w powietrze a nie może. Ale liczą się chęci.

stare 16.03.2004, 19:13   #398
ana
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by galazek@Nov 13 2003, 04:01 PM
Ja swojego przecież też nie zaniedbuję (przynajmniej tak mi się wydaje :lol: )
mój się wyprowadził

--------

cze ktos mi może powiedzieć zkad wy kupujecie te smoczki

stare 17.03.2004, 12:25   #399
psiulka

Reputacja: 10
Domyślnie

A czy smoki wyrastają????
psiulka jest offline  
stare 17.03.2004, 13:23   #400
Harimatris
Guest

Domyślnie

Smoki nie rosną, a szkoda! Ja mam już wszystkie w kolekcji... Czarne (ściągnięty z neta),czerwone, złote i fioletowe.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości)

Zasady Postowania