![]() |
#392 |
Guest
|
![]()
Mi czerwony smok Płomyk wszystko palił bo niemiał co jeść(Żadnych kwiatów a smakołyka miałam tylko jednego)
![]() ja znowu kupie smoka i spróbuje zrobić tak że będę BEZ PRZERWY go lulać itp. [jak sim sie zmęczy to go skasuje(move_objects on)] i może będzie zielony? ale szczerze mówiąć.............WĄTPIĘ....ale mam taką maciupką nadzieje ![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Guest
|
![]()
Zielone smoki istnieją!!! Może go mieć każdy jeśli ściągnie go z internetu. A z jajka napewno się nie wykluje.
|
![]() |
#394 |
Guest
|
![]()
Ściągnelam trzy smocze jaja z neta. Żółty, czerwony, fioletowy. I później ściągnełam jeszcze jakiegoś to on jak się wykluł nie było widać ciała tylko same skrzydła i nazywał się Ceasar.
|
![]() |
#395 |
Guest
|
![]()
Ludzie dziwie sie wam, jak dlugo mozna gadac o tym samym...czesc z was z maniackim uporem powtarza tresci opisane w tym temacie wczesniej. Chyba wogole malo kto przeczytal go od poczatku, a warto...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Guest
|
![]()
Jak to dzieckiem?! Te potwory rosną? No nie a mo ciągle próbuje wzbić się w powietrze a nie może. Ale liczą się chęci.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Guest
|
![]() Cytat:
-------- cze ktos mi może powiedzieć zkad wy kupujecie te smoczki |
|
![]() |
#399 |
Reputacja: 10
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Guest
|
![]()
Smoki nie rosną, a szkoda! Ja mam już wszystkie w kolekcji... Czarne (ściągnięty z neta),czerwone, złote i fioletowe.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
|
|