|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ok teraz moja kolej:
Kiedyś stworzyłam mojej koleżance rodzinę w moich simsach. Żyję sobie swoją rodzinką i nagle taksówką do mojego domu przyjechała mała simka mojej koleżąnki :o zapukała do drzwi ale nikt nie otworzył i poszła. Dziwne, żeby dzieci przyjeżdżały w odwiedziny do sąsiadów taksówką :lol: |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
czy to na pewno prawda?
bo mi to wyglada na kolejny przekret, bez obrazy... to chyba niemozliwe, co o tym sadzicie? <_<
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Troche to dziwne.Ale monia ma chyba w simsach takie drzwi dzięki którym simy dzieci moga jechać do showbiznesu tak?I wtedy po drodze dziecko przyjechało odwiedzić gwiazde.A jesli nie to chyba przekręt jakiś
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Serio to nie był jakiś przekręt. Drzwi "dorosłości" nie miałam bo to było jakiś rok temu a o drzwiach się dowiedziałam jakieś 5 miesięcy temu. Kolżanka też u mnie była i to widziała.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Może to prawda a może nie.Mi raz urodziły sie bliżniaczki z 1 kołyski wyszło 2 dzieci.jednym nie dało się sterować a nawet nie było na pasku.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
ostatnio mój sim zaczął lewitować nad łózkiem - bo braciszek zastawił mu drogę... i nie wyskoczyło "Missing Animation" - po prostu leiwtacja! :lol:
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Nyska, bliźniaki to częsty przypadek.Jest nawet taki temat
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
blizniaczki ja sie z tym jeszcze nie spotkałam ,ale w jakich to simach w zwykłych ?
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
chyba w kazdych da sie tak zrobic
![]() najlepiej jak dziecko sie zmienia w nastolatka wlaczyc pauze i wtedy kliknac na jego portret z czerwonym krzyzykiem
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|