![]() |
#391 |
Guest
|
![]()
mo¿na je kupiæ w :SATURNIE;MEDIA MARKCIE;EMPIKU
![]() a kosztuj± w okolicach bodaj¿e 30 z³'czasami 24z³ z groszami oraz mo¿e byæ tez taka cena jak26z³(tak¿e z groszami) ![]() je¶li poda³am z³e ceny sorki,bo mi sie czêsto myl± te ceny bo s± dwie podobne wersje *akcesoria "na ¶wiêta" *"dodatek ¶wiateczny" |
![]() |
|
![]() |
#392 |
Guest
|
![]()
Jest bardzo fajny. a je¶li pytasz czy go kupiæ to polecam go
|
![]() |
![]() |
#393 |
Guest
|
![]()
a ile pamiêci bior±
|
![]() |
![]() |
#394 |
Guest
|
![]()
kiedy¶ dosta³am akcesoria na ¶wiêta i zainstalowa³am je.By³y tam ubrania,fryzury,obiekty i ró¿ne rzeczy(meble).
Niestety wywali³o mi windowsa i musia³am go instalowac.i oczywiscie pokolei wszystkie programy;gry... Chcia³am sobie pogra na czysto w simsy bez dodatków i patrze a tutaj mam niektóre rzeczy z tych akcesori co ich tym razem niesntalowa³am O.o ale za to nie by³o ubrañ i fryzur ;( wiêc potem doinstalowa³am dodatki i te akcesoria ale wyskoczy³o ¿e by³y ju¿ zainstalowane...no to w³±czy³±m grê a tam by³o wszystko okey ale niestety brak ¶ladu po ubrankach ¶wi±tecznych i wryzurach ![]() ![]() ![]() Wiêc czemu tak jest?B³agam o pomoc i pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#395 |
Guest
|
![]()
Nikt nie pomorze?
![]() przepraszam BARDZO za post pod postem ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Guest
|
![]()
usuñ i zainstaluj jeszcze raz
|
![]() |
![]() |
#397 |
Guest
|
![]()
Jakto usun i zainstaluj jeszcze raz?
Chyba nie caly windows? |
![]() |
![]() |
#398 |
Guest
|
![]()
ale ja te akcesoria instalowa³am ju¿ znowu od pocz±tku (chyba 3 raz) i dalej to samo ;/
|
![]() |
![]() |
#399 |
Guest
|
![]()
Usuñ Z Dysku I z Panelu Sterownia wszystkie Simsy jakie masz i wgraj jeszcze raz
|
![]() |
![]() |
#400 |
Guest
|
![]()
To jest najg³upszy dodatek jaki jest wogule go nie u¿ywam bo jest besensu i jakbym to wiedzia³a to bym go nie kupi³a
|
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 4 (0 u¿ytkownik(ów) i 4 go¶ci) | |
|
|