![]() |
#392 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zgadzam się, a jaką karierę rozpoczęłaś???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
|
![]()
Detektyw nudny, stylista ciekawszy idę spać jutro pogram innymi, pa
![]()
![]() |
#394 |
Guest
|
![]()
ja jeszcze karier nie probowalam,narazie patrze,probuje i przenioslam moja simke z sanset
a tutaj wyczytalam http://www.simprograms.com/important...s-3-ambitions/ ,ze po zainstalowaniu dodatku maja nie chodzic dodatki z neta,tutaj tlumaczenie translatorem http://translate.google.com/translat...alleert%25252F mi sie w launcherze wszystko pokazuje do zainstalowania,ale naszczescie w grze sa dodatki |
![]() |
![]() |
#395 |
|
![]()
Hmm mnie gra się sama wyłączyła i nie wiem dlaczego :/ wszystko stracone :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
|
![]()
Nie bardzo rozumiem te artykuły, mam nadzieję, że to nie prawda. Ale co tam, ja wierzę w Simsomaniaków. To są ludzie, których pasji tworzenia rzeczy do Simsów nikt i nic nie powstrzyma. Nawet, jeśli na razie sobie nie mogą z czymś poradzić... to wkrótce znajdą drogę. Przecież EA zablokowało niby tworzenie dodatków do trójki, a fani i tak znaleźli rozwiązanie na zhakowanie gry. I dobrze. Tak trzymać.
To, że gra Ci się wyłączyła to żadna nowość, mi się ciągle wyłącza. Takie życie. Trzeba często zapisywać, wyłączać programy działające w tle (anywirusy, zapory). Ktoś pytał czy mam Karierę, otóż nie mam i nie wiadomo czy będę mieć. Nie jestem jeszcze w pełni przekonana do tego dodatku. P.S: SImsomaniaki do dzieła! Róbcie dodatki i mody dla Kariery, bo jak kiedyś to kupię, to chcę mieć fajne gadżety w grze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
|
![]() Cytat:
![]() A to samozatrudnienie to fajna sprawa, w sumie odkryłam przypadkowo, kiedy zaczęłam projektować modę bez żadnego zatrudnienia ( chciałam najpierw poprawić umiejętność malowania, która jest potrzebna do zawodu stylisty). Kliknęłam na komputer i chciałam wybrać zawód, a tam było to samozatrudnienie. Wzięłam z ciekawości. Simka następnie pojechała do ratusza się zarejestrować i jest teraz malarką. Jest ruchomy czas pracy, a warunkiem awansu są zarobione pieniądze za namalowane obrazy ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Reputacja: 15
|
![]()
Od 15 minut jestem szczęśliwym posiadaczem Kariery. Mam gorączkę, więc zwolniłam się ze sql, a wracając do domu wysiadłam przystanek wcześniej - przy Tesco.
Cóż weszłam w dział z grami idę, patrzę, podstawka ... WP i patrze dalej i oczom nie wierze. Moja kochana Kariera na półeczce czeka żebym ją wzięła (były tylko 4 opakowania), pudełko wręcz do mnie krzyczało, a ja sama miałam ochotę pisnąć z radości (bo już myślałam, że muszę czekać do piątku >.<). Teraz biorę się za instalacje i mierzenie sobie samej temperatury. Zdam relację później (o ile nie zagram się tak jak w przypadku WP - zasypiając przed kompem). |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
|
![]()
Fajnie, że tyle osób ma ten dodatek. Można się czegoś dowiedzieć. Macie błędy zapisu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
|
![]()
Nie zdarzyło mi się, tylko to wyłączenie. Ale dzisiaj zapisuje co kilkanaście minut i póki co jeszcze się nie wyłączyła, a gram z 3 h na pewno
![]() Zapomniałam dodać na temat prania. Kiedy sim upierze brudne rzeczy, wysuszy itd. to pojawia się poprawa nastroju "Świeże ubrania". Moja simka ma cechę "Schludna" więc to pewnie dlatego, ale robiąc takie pranie poprawiam jej nastrój ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|