Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.04.2011, 18:06   #391
malinka215

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

mam pytanie, nie mam jeszcze żadnego dodatku do 3 i się zastanawiam czy warto kupic karierę, polecacie ją? A gdzieś słyszałam, że w karierze dochodzi sklep odzieżowy czy to prawda? Z góry przepraszam jeśli były już takie pytania
malinka215 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.04.2011, 19:58   #392
muffindance

malinka215, oczywiscie jak najbardziej polecam ci ja kupic! niestety nie dochodzi w tym dodatku sklep odziezowy, ale za to mozna odwiedzic styliste - jest tez to nowa kariera. mozna podjac sie jeszcze pracy strazaka, detektywa, projektana wnetrz, lowcy duchow - jednak pewnie to juz wszystko wiesz
Jak dla mnie sie oplacalo, na reszcie mozna podlgadac sima w pracy + nim sterowac, dochodza diwe nowe umiejetnosci i miasto. Warto ja kupic, sama sie przekonasz kiedy zagrasz
stare 22.04.2011, 19:14   #393
hellraiser
Guest

Cytat:
Napisał muffindance Zobacz post
Jak dla mnie sie oplacalo, na reszcie mozna podlgadac sima w pracy + nim sterowac
Dodam tylko, że tylko w tych nowych karierach. W pozostałych, starych typu polityka, medycyna itd. schemat jest ten sam niestety.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2011, 19:20   #394
Santarni
Guest

Kariery -
dekorator wnętrz (dwoma simami osiągnałem juz max poziom)
Na samym poczatku otzymujecie zlecenia od miasta, ale nie trwa to długo (byłoby za proste
Nalezy samemu biegac po ulicach i szukac sobie klientów (jest taka interakcja usługi architektoniczne)
Jak robic?
Jeżeli nie znasz klienta najlepiej najpierw z nim pogadac i dowiedziec się jak najwiecej o nim (jest taka opcaj rozmawiaj o renowacji, ale zwykła rozmowa tez wiele daje.
Sa dwie podstawowe zasady
Ma byc wysoki wystrój wnetrza (wg punktów wystroju mebli) i najwazniejsze KOLOR.
Musiscie wiedziec jaki kolor lubi zleceniodawca i starać sie robić wszystko w takich odcieniach
Poza tym możecie budowac co chcecie i gdzie chcecie - wazne żeby w całości uwzględnic wszeyskie wymagane meble czy akcesoria

Praca jest niezwykle dochodowa bo za dobre zlecenie można wziac i 20K plus premia.
Mocno polecam.

detektyw - nuda
wykonałem pare zlecen, osiągnałem poziom 5 i olałem gościa, za jakiś czas go odwierziłem a on sam sobie poziom 10 zarobił:d
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2011, 20:09   #395
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11

Ja miałam simkę detektywa i mi sie spodobało jakoś dekorator wnętrz bo też miałam takiego sima mnie za bardzo nie pod pasował. Najbardziej to właśnie detektyw i stylista i łowca duchów. no i oczywiście samozatrudnienie też to jest fajna opcja .
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.04.2011, 15:14   #396
Levkoni

Mi chyba jednak detektyw najbardziej się podoba. Gra wtedy nabiera pewnej fabuły, ma się wrażenie, że coś się dzieje w mieście. Stylista jest dość męczący, łowca duchów ciekawy też, strażak też jakoś mnie męczył, medycyna to porażka, bo raptem jakieś parę głupich zadań dali.
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.04.2011, 18:38   #397
Michaello
Guest

Jakie są korzyści z samozatrudnienia?Przecież sim który wybierze opcję samozatrudnienia nie dostaje pensji i jego awans zależy tylko od ilości zarobionych pieniędzy przy sprzedaży np.wynalazków.I bez tego może na tym zarabiać.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.04.2011, 20:37   #398
theqatrick
Guest

Inni simowie wiedzą, że masz pracę a i okazji i innych tego typu rzeczy jest więcej.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.05.2011, 10:27   #399
Santarni
Guest

PYTANIA istotne (przynajmniej dla mnie) bo mimo długiej gry nie mogę sobie z tym poradzic.
Licze na pomoc....

1. Skąd sie w wyposażeniu simów biora te dziesiątki samochodów, na któe ich nie stać (rekordzista miał u mnie 12 mercedesów!!!!) Jest jakiś sposób żeby to zablokowac?

2. Dlaczego znikają dzieci u simów, którymi sie aktualnie nie gra? Znowu rekordzista narobił ośmioro dzieci i wszystkie wyparowały....

3.Jest jakas poprawka na zlikwidowanie gejostwa w tej grze czy to jest jakis tajny element wychowania dzieci w nowych czasach????
To jest po prostu żenujące jezeli na 10 par 8 to geje i lesbijki!!!!

Gdyby tak było w rzeczywistości nasza cywilizacja wyginełaby dawno temu jak dinozaury...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.05.2011, 16:54   #400
theqatrick
Guest

1. Chyba błąd, albo miałeś w garażu i po prostu gdzieś pojechałeś (zostało w wyposarzeniu)
2. Błąd
3. To może losowość zdecydowała o mieście w większości homoseksualnym.

Mam wrażenie że wymyślasz, żeby nabić licznik postów.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania