![]() |
#391 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ja kiedys mialam ze w Dziwnowie (nie pamietam nazwiska) taki blondyn z chata cala w schodach to on polecial w kosmos i przyjechal a tam: poczekaj az bocian przyniesie ukochanie niemowle czy cos takiego ![]() no i przyszedl.... KOSMITA! tylko jak wzielam te kontakty i powiazania rodzinne to bylo ze on ma to dziecko z kosmita FACETEM!!! szkoda ze mi sie odswierzyly simsy... teraz to wogole mi nie dzialaja... sciagalam pirata na studiach i jedna plytke z ts2 mi zzarlo... tez pirata... :wacko: a raz mialam ze u Balbiny Biedak urodzilo sie dziecko (Ewek Biedak ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#392 |
Guest
|
![]()
Moja siostra cioteczna zrobiła domek i wielopokoleniową rodzinkę. Kilka starszych umarło. Zrobiła im piękny cmentarz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A ktoś tu wspomniał jeszcze o tej pianie z pupy. Chyba siła sugestii zadziałała, bo jak grę włączyłam, jedna moja Simka po powrocie z pracy miała imponujący bąbelkowy ogon! Mimo że się nie kąpała (nawet wanny nie ma). ! |
|
![]() |
![]() |
#394 |
Reputacja: 13
|
![]()
Hmm... Moja simka pływała w basenie. Kiedy wyszła, wokół niej unosiły się nie bąbelki, tylko fale basenowe. Dziwne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() 2.geje są bardzo często spotykani jak raz Don nie miał już kobit do rozkochania dałam mu facetów ![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Irish : 01.06.2005 - 09:33 |
||
![]() |
![]() |
#396 |
Guest
|
![]()
Właśnie sobie zaczęłam grać w simsy.(
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Guest
|
![]()
Doprawdy, ciekawe.
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Guest
|
![]()
A u mnie było tak: Były 2 dziewczynkii właśnie miały stać się nastolatkami.Stały się nimi, jeszcze nie wybrałam aspiracji i zapisałam grę. Następnego dnie jak do nich weszłam, to one były nastolatkami z rysunkiem aspiracji Pogoń za dorosłością, ale pragnienia były jak z aspiracji Romansowanie.
A, i jeszcze coś u nich nigdy nie zmniejsza się aspiracja, zawsze platynowa... |
![]() |
![]() |
#399 | |
Guest
|
![]()
To tak.
![]() Grałam Balbiną Biedak,która jest w ciąży , po pierwszym powiekszeniu się brzucha wyszłam z gry. Gram w moja rodzinkę i widzę jak Balbina przechodzi drogą i ma tak duzy brzuch jak by już miała urodzić(po trzecim powiekszeniu brzucha). Podejrzewam że to błąd w grze. Ale zalicza się do dziwnych zdarzeń ![]() Cytat:
![]() Nie wiem jak to odkręcić. Ostatnio edytowane przez Doris : 05.06.2005 - 10:08 |
|
![]() |
![]() |
#400 |
Guest
|
![]()
moj porabany brat wykasowal mi ta rodzinke ale postaram sie o nastepne czworaczki jak sie uda :wacko: :wacko:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|